Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door franken om 05:04
_
Franken is vandaag Jarig

Door p1en om 05:04
_
P1en is vandaag Jarig

Door Livingplanner om 05:04
_
Livingplanner is vandaag Jarig

Door hildesanders om 05:04
_
Hildesanders is vandaag Jarig

Door vlinder69 om 05:04
_
Vlinder69 is vandaag Jarig

Door vogelpoel om 05:04
_
Vogelpoel is vandaag Jarig

Door jenneboer om 05:04
_
Jenneboer is vandaag Jarig

Door Stijntje18 om 05:04
_
Stijntje18 is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Gemakkelijke en snelle broodpizza's



Ik heb ook wel eens geen zin om te koken en dan zijn deze pizza's gemaakt met boterhammen wel heel gemakkelijk en lekker.

Dit heb je nodig:

6-8 witte dik gesneden (casino-) boterhammen;
Potje kant en klare pizza- of pastasaus;
klein blikje uitgelekte mais;
een paar uitgelekte, in stukken gesneden groene paprikaplakken (uit een potje);
300 gram rundergehakt;
peper en zout en oregano naar smaak;
geraspte kaas.

Zo maak je het:

Leg de boterhammen op een bakplaat en besmeer ze met de pasta/pizzasaus.
Verdeel het gehakt er overheen.
Bestrooi dat met wat zout en peper en oregano naar smaak.
Versier met de maiskorrels en de stukjes groene paprika.
Bestrooi tenslotte met de geraspte kaas.
Zet in de voorverwarmde hete oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.












Geplaatst op 29 april 2008 14:03 en 7963 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  22 mei 2011 11:42
goeie tip! ik ga het meteen maken
ik heb alleen een vraag voor u/jou ben je marokaaans of nederlands??

groetjes youssra

Amber  
22 mei 2011 18:52
Ik ben Nederlandse en heb 2 half Marokkaanse zoons; kom al meer dan 35 jaar in Marokko.

groetjes,
MABER
_





_
Gast  26 okt 2011 20:25
ziet er wel heerlijk uit

Amber  
26 okt 2011 20:35
Een keer maken dus?
_





_
Gast  05 dec 2011 21:47
Hoi,

op de foto lijkt het net stukjes worst.
Moet je de gehakt eerst bakken en dan erop doen of gewoon rauw?
mvg yasmin

Amber  
06 dec 2011 17:57
Het is geen worst hoor, hoewel je er ook stukjes fijngesneden rundersalami op kunt doen.
Gebruik je gehakt, dan het gehakt in kleine plukjes verdelen over de boterhammen; rauw dus.
In de oven wordt het gehakt gaar met de andere ingrediënten.

groetjes,
AMBER
_