Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rob1949 om 00:45
_
Rob1949 Online

Door Cassandra1 om 00:31
_
Cassandra1 Online

Door douwe om 00:26
_
Douwe Online

Door hannekevanveen om 00:17
_
Hannekevanveen Online

Door Annemarie. om 00:17
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door C.S. om 00:16
_
C.S. Online

Door Annemarie. om 00:15
_
Annemarie. Online

Door jocowi om 00:15
_
Jocowi Online





_

Andere artikelen



Gevulde goudbrasem



Dit heb je nodig:

1 brasem van 1,5 kilo, schoongemaakt;
500 gram tomaten;
2 groene paprika’s;
2 rode paprika’s;
2 uien;
4 tenen knoflook;
1 bosje koriander, fijngehakt;
1 bosje platte peterselie, fijngehakt;
100 gram rode ontpitte olijven;
de schil van twee ingemaakte citroenen;
½ dessertlepel scherpe rode peper;
1 glas zonnenbloemolie;
½ dessertlepel zout;
1 dessertlepel zwarte peper.

Zo maak je het:

Dompel de tomaten in kokend water en dan in ijskoud water. Haal de velletjes er af, verwijder vocht en pitjes en snijd in stukjes.
Was de paprika’s, verwijder de pitjes en witte gedeelten en snijd in reepjes.
Hak de uien fijn en pers de knoflook.
Verwarm de oven voor op 170 graden celcius.
Doe alle groenten in een pan samen met de gehakte peterselie en koriander, de in fijne reepjes gesneden ingelegde citroen, de in stukjes gesneden olijven, de olie, de scherpe rode peper, het zout en de zwarte peper en een glas water.
Breng alles aan de kook en laat 10 tot 15 minuten zachtjes koken.
Doe de helft van het groentenmengsel zoveel mogelijk in de schoongemaakte vis en leg die op een ingevet diep bakblik. Bedek met de andere helft van het groentenmengsel en laat de vis in het midden van de oven gaar worden.
Opdienen op een mooie schaal bedekt met de groenten en met grote stukken Marokkaans brood er bij en verschillende salades.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:10 en 2881 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.