Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online

Door kapak63 om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:12
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Brasem in chermoula (marinade)



Dit heb je nodig:

2 brasems van 500 gram;
60 gram bloem;
olie om te bakken;
zout,peper.

Marinade:
½ eetlepel komijnpoeder;
2 eetlepels verse koriander, gehakt;
1 flinke mespunt paprikapoeder;
2 eetlepels olijfolie;
2 geperste tenen knoflook;
2 eetlepels citroensap.

Zo maak je het:

Maak de brasems schoon en snijd ze in moten.
Maak de marinade en bedek de moten vis daarmee.
Laat de vis 4 tot 6 uur marineren of een hele nacht.
Probeer de moten af en toe om te keren.
Haal de moten uit de marinade en bestrooi met peper en zout.
Haal de moten door de bloem en bak ze aan beide kanten bruin in de hete olie.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:15 en 2917 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.