Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door januitdelft om 12:50
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:48
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door KEMPENAAR om 12:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 12:47
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door KEMPENAAR om 12:46
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door KEMPENAAR om 12:45
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Marianne om 12:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door annette49 om 12:44
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Brasem in chermoula (marinade)



Dit heb je nodig:

2 brasems van 500 gram;
60 gram bloem;
olie om te bakken;
zout,peper.

Marinade:
½ eetlepel komijnpoeder;
2 eetlepels verse koriander, gehakt;
1 flinke mespunt paprikapoeder;
2 eetlepels olijfolie;
2 geperste tenen knoflook;
2 eetlepels citroensap.

Zo maak je het:

Maak de brasems schoon en snijd ze in moten.
Maak de marinade en bedek de moten vis daarmee.
Laat de vis 4 tot 6 uur marineren of een hele nacht.
Probeer de moten af en toe om te keren.
Haal de moten uit de marinade en bestrooi met peper en zout.
Haal de moten door de bloem en bak ze aan beide kanten bruin in de hete olie.



Geplaatst op 29 mei 2007 12:15 en 2971 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.