Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door annemie61 om 21:27
_
Nieuw Gastenboek bericht geplaatst

Door frances om 21:24
_
Frances Online

Door Annelies1 om 21:22
_
Annelies1 Online

Door Marc om 21:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door annemie61 om 21:18
_
Annemie61 Online

Door SiebevanderBij om 21:17
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 21:15
_
Jeanneke1 Online

Door Rina2 om 21:14
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Verse tuinbonensoep



Dit heb je nodig:


1 kilo verse tuinbonen;
2 uien;
2 tenen knoflook;
1 bosje verse koriander;
1 glas rijst;
2 kippenbouillonblokjes;
4 eetlepels bloem;
1 dessertlepel zout.

Zo maak je het:

Haal de tuinbonen uit de schil.
Snijdt eventueel harde stukjes weg van de bonen.
Pel en hak de uien fijn.
Pel en pers de tenen knoflook.
Was en hak de koriander fijn.
Breng in een pan 2 liter water aan de kook en voeg er de gehakte uien, de knoflook, de bouillonblokjes, de fijngehakte koriander en het zout aan toe.
Doe er vervolgens de tuinbonen en de rijst bij.
Laat 15 tot 20 minuten op matig vuur koken.
Vermeng de bloem met wat water tot een papje en giet dat langzaam, al roerende bij de soep.
Laat nog 5 minuten zachtjes doorkoken en serveer dan heet, met daarbij een schaaltje dadels......



Geplaatst op 29 mei 2007 12:17 en 5070 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.