Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Coupe Marrakech (meloen/sinaasappel/dadels/mint)


Coupe Marrakech

Het mooie zomerweer is helaas al weer voorbij, maar ach, een fris dessert van zomerse vruchten is altijd wel lekker, toch?

Dit heb je nodig:

Voor 6 coupes:
300 gram in blokjes gesneden meloen naar keuze;
2 grote navelsinaasappels;
7 mintblaadjes;
een mespuntje kaneelpoeder;
3 grote ontpitte dadels, in kleine stukjes gesneden;
1 eetlepel suiker;
1 dessertlepel citroensap.

Zo maak je het:

Zorg ervoor dat al het fruit gekoeld is voordat je met de bereiding begint.

Begin eerst met het mengen van de meloenstukjes met de grofgehakte blaadjes mint, het citroensap en de suiker.
Schep alles voorzichtig om.

Schil de sinaasappels, verwijder zoveel mogelijk de witte velletjes en snijd de partjes in stukjes.
Vermeng die met het mespuntje kaneel en de stukjes dadel.

Verdeel de beide fruitmengsels over de 6 coupes en zet in de koelkast.
Dien ze op eventueel met een lekkere toef slagroom.





Geplaatst op 03 oktober 2008 14:38 en 8163 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  27 jun 2011 18:31
Ik vind deze inderdaad erg zomers klinken, heb gasten vanavond, dus ga het uitproberen!
Groetjes

Gast  27 jun 2011 23:47
Echt heerlijk op zo'n warme zomerse dag als vandaag! Ik heb wel wat meer kaneel gebruikt als aangegeven wordt. En ipv slagroom een dot frisse magere franse kwark! Houd het luchtig en fris. slagroom is vaak erg zoet!
Mijn gasten waren erg verrast en vroegen meteen om het recept! Bedankt Amber.

Een aanrader!!!
_





_
Amber  
06 jul 2011 11:35
Graag gedaan hoor :grin:

groetjes,
AMBER