Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 12:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:39
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Marianne om 12:38
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 12:38
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Netty9 om 12:38
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door Netty9 om 12:37
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 12:37
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 12:36
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Rode "pesto" met gember


Rode "pesto" met gember

Dit is een smakelijk bijgerechtje op basis van rode paprika met tomaten en verse gemberwortel...

Dit heb je nodig:

1 rode paprika;
40 gram zongedroogde tomaatjes op olie;
2 koffielepels vol geraspte verse gemberwortel;
2 eetlepels olijfolie;
1 koffielepel suiker.

Zo maak je het:

Verwarm de oven op 240 graden (gas 8).

Rooster de paprika in de oven en keer af en toe om tot-ie helemaal zwart is.
Je kunt de paprika als je wilt ook roosteren boven een gasvlam.
Doe de geroosterde paprika in beide gevallen in een plastic zak en laat even liggen tot je voelt dat de paprika helemaal zacht is geworden.
Haal 'm dan uit de zak en pel de zwarte schil er af.
Verwijder de pitjes en de witte delen binnenin en snijd in grove stukken.

Je kunt vervolgens alle ingredienten samen mixen in een foodprocessor of een blender.
Wil je liever een grovere structuur, hak alles dan gewoon zeer fijn met een mes.

Gebruik deze pesto b.v. in een pastagerecht, als dipsaus, als (grove) vulling in (blader-)deeg of bij rood vlees.



rode pesto met gember1


rode pesto met gember2



Geplaatst op 07 oktober 2008 12:37 en 4248 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.