Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Madelief46 om 15:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online





_

Andere artikelen



Rode "pesto" met gember


Rode "pesto" met gember

Dit is een smakelijk bijgerechtje op basis van rode paprika met tomaten en verse gemberwortel...

Dit heb je nodig:

1 rode paprika;
40 gram zongedroogde tomaatjes op olie;
2 koffielepels vol geraspte verse gemberwortel;
2 eetlepels olijfolie;
1 koffielepel suiker.

Zo maak je het:

Verwarm de oven op 240 graden (gas 8).

Rooster de paprika in de oven en keer af en toe om tot-ie helemaal zwart is.
Je kunt de paprika als je wilt ook roosteren boven een gasvlam.
Doe de geroosterde paprika in beide gevallen in een plastic zak en laat even liggen tot je voelt dat de paprika helemaal zacht is geworden.
Haal 'm dan uit de zak en pel de zwarte schil er af.
Verwijder de pitjes en de witte delen binnenin en snijd in grove stukken.

Je kunt vervolgens alle ingredienten samen mixen in een foodprocessor of een blender.
Wil je liever een grovere structuur, hak alles dan gewoon zeer fijn met een mes.

Gebruik deze pesto b.v. in een pastagerecht, als dipsaus, als (grove) vulling in (blader-)deeg of bij rood vlees.



rode pesto met gember1


rode pesto met gember2



Geplaatst op 07 oktober 2008 12:37 en 4149 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.