Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Steenbokje om 01:33
_
Steenbokje Online

Door douwe om 01:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door douwe om 01:15
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Mandalineke om 01:06
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door fransesien om 00:40
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Ankyy om 00:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fransesien om 00:37
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door hannekevanveen om 00:18
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst





_

Andere artikelen



Cocosmelkflan


cocosmelkflan

Flan wordt meestal bereid met melk maar deze maak je met cocosmelk; opeens is iets wat je misschien heel gewoontjes vond heel bijzonder....

Dit heb je nodig:

4 dl. cocosmelk;
4 eigelen;
3 eetlepels geraspte cocos;
5 eetlepels bruine basterdsuiker.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Breng de cocosmelk langzaam aan de kook.

Klop de eigelen los met 4 eetlepels bruine basterdsuiker en 2 eetlepels geraspte cocos.
Giet de hete cocosmelk langzaam al roerende bij het eigeel/suiker/cocosmengsel.

Giet het mengsel in kleine vuurvaste creme brulee-schaaltjes of vormpjes en zet die op een bakplaat in de oven.
Laat de flans 30 minuten bakken.
Haal ze dan uit de oven en laat geheel afkoelen.
Zet ze dan -afgedekt met plasticfolie- in de koelkast.

Bestrooi elke flan, voordatje ze gaat opdienen, met een mengsel van het restant bruine suiker en geraspte cocos en zet ze 2 minuten onder een hete grill totdat de bovenkant mooi krokantbruin is.




cocosmelkflan1



Geplaatst op 20 oktober 2008 21:58 en 4284 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.