Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 09:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TontenBrinke om 08:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:58
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TontenBrinke om 08:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Weerhier om 08:57
_
Weerhier Online





_

Andere artikelen



Yoghurt met honingvijgen



Dit heb je nodig:

100 gram gedroogde vijgen;
½ onbehandelde citroen;
1 eetlepel roomboter;
50 gram grofgehakte amandelen en pijnboompitten;
4 eetlepels vloeibare honing;
400 gram smeuiige volle yoghurt;
½ dessertlepel kaneelpoeder.


Zo maak je het:

Snijd de vijgen in kleine stukjes, was de halve citroen en rasp er de schil van af, pers de rest van de halve citroen uit.
Smelt de roomboter in een pan en bak daarin zachtjes de gehakte amandelen en de pijnboompitten.
Voeg er vervolgens de vijgenstukjes aan toe en bak zachtjes mee.
Voeg er dan de citroenrasp, het citroensap en twee eetlepels honing aam toe, roer door elkaar en laat geheel afkoelen.
Vermeng dan de yoghurt met het vijgen/honing-mengsel en schep in mooie coupes of schaaltjes, begiet met het restant van de honing en bestrooi met kaneelpoeder.




Geplaatst op 19 juni 2007 14:01 en 4815 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  10 mei 2012 10:43
superleuk initiatief, dank je wel. gr. Querida

Amber  
11 mei 2012 17:25
Graag gedaan hoor....

groet,
AMBER
_





_
Gast  01 nov 2012 14:31
Voor hoeveel mensen is dit gerecht?

Amber  
02 nov 2012 12:42
ligt er aan hoe groot de porties p.p. moeten zijn; dit is ongeveer voor 3 personen......
_





_
Amber  
02 nov 2012 12:42
ligt er aan hoe groot de porties p.p. moeten zijn; dit is ongeveer voor 3 personen......