Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rob1949 om 00:45
_
Rob1949 Online

Door Cassandra1 om 00:31
_
Cassandra1 Online

Door douwe om 00:26
_
Douwe Online

Door hannekevanveen om 00:17
_
Hannekevanveen Online

Door Annemarie. om 00:17
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door C.S. om 00:16
_
C.S. Online

Door Annemarie. om 00:15
_
Annemarie. Online

Door jocowi om 00:15
_
Jocowi Online





_

Andere artikelen



"Snelle" Harissa (Noord-Afrikaanse sambal)


snelle harissa

Harissa is lekker bij allerlei gerechten en als je snel en eenvoudig een hoeveelheid vers bereid nodig hebt, dan is dit een gemakkelijk recept daarvoor.

Dek na bereiding af en zet in de koelkast tot je het gebruikt.

Dit heb je nodig:

1 eetlepel vol fijngesneden of gehakte rode chilipepers (vers of ingemaakte);
1 of 2 tenen knoflook, geperst;
1 theelepel gemalen komijn;
1/2 theelepel gemalen koriander;
1 eetlepel olijfolie.

Zo maak je het:

Meng alle ingredienten goed door elkaar.
Doe in een schaaltje of in een potje.
Zet in de koelkast tot gebruik.
Gebruik b.v. 1 theelepeltje harissa in soepen of tajines.





Geplaatst op 02 februari 2009 22:15 en 7440 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  03 mrt 2011 09:03
dit ga ik echt maken, heerlijk... maar hoe lang kan je dit in de koelkast bewaren???
groetjes en fijne dag, corine

Amber  
03 mrt 2011 21:28
Best wel lang; als je het regelmatig gebruikt is het natuurlijk zó op .
Als je er een laagje olie op giet dan doe je er wat langer mee.
_





_
Gast  04 mrt 2011 08:11
Amber, bedankt en ik ga het morgen maken, ik laat even weten hoe t smaakt, ik heb dr nu al zin in.
fijn weekend
groetjes Corine