Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Madelief46 om 15:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online





_

Andere artikelen



"Snelle" Harissa (Noord-Afrikaanse sambal)


snelle harissa

Harissa is lekker bij allerlei gerechten en als je snel en eenvoudig een hoeveelheid vers bereid nodig hebt, dan is dit een gemakkelijk recept daarvoor.

Dek na bereiding af en zet in de koelkast tot je het gebruikt.

Dit heb je nodig:

1 eetlepel vol fijngesneden of gehakte rode chilipepers (vers of ingemaakte);
1 of 2 tenen knoflook, geperst;
1 theelepel gemalen komijn;
1/2 theelepel gemalen koriander;
1 eetlepel olijfolie.

Zo maak je het:

Meng alle ingredienten goed door elkaar.
Doe in een schaaltje of in een potje.
Zet in de koelkast tot gebruik.
Gebruik b.v. 1 theelepeltje harissa in soepen of tajines.





Geplaatst op 02 februari 2009 22:15 en 7271 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  03 mrt 2011 09:03
dit ga ik echt maken, heerlijk... maar hoe lang kan je dit in de koelkast bewaren???
groetjes en fijne dag, corine

Amber  
03 mrt 2011 21:28
Best wel lang; als je het regelmatig gebruikt is het natuurlijk zó op .
Als je er een laagje olie op giet dan doe je er wat langer mee.
_





_
Gast  04 mrt 2011 08:11
Amber, bedankt en ik ga het morgen maken, ik laat even weten hoe t smaakt, ik heb dr nu al zin in.
fijn weekend
groetjes Corine