Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online

Door kapak63 om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:12
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 15:12
_
Prlwytzkofsky Online

Door WillemijnF om 15:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tagine met bonito (tonijn)



Dit heb je nodig:

6 flinke moten bonito (ongeveer 600 gram samen);
2 uien;
3 tenen knoflook;
1groenekool;
komijnpoeder;
gemberpoeder;
korianderzaadjes;
paprikapoeder;
saffraan;
zout en zwarte peper.

Zo maak je het:

Verwijder buitenste bladeren van de groene kool, maak de rest van de bladeren los, was ze en blancheer ze in kokend water en laat ze uitlekken.
Pel de uien en de knoflook en snijd ze in stukjes.
Verhit wat olie in een kookpan en fruit daar de ui en de knoflook in aan.
Voeg er de gekookte groene koolbladeren aan toe, voeg zout en zwarte peper toe en de specerijen naar eigen smaak.
Schep alles goed om en laat 1 ½ uur zachtjes stoven (af en toe omroeren).
Leg er vervolgens de moten bonito bovenop, deksel op de pan en dan nog 15 minuten laten meestoven.
Schep de moten vis op een mooie schaal en schep het koolmengsel eroverheen.
Opdienen met grote stukken Marokkaans brood.



Geplaatst op 27 juni 2007 20:10 en 2977 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.