Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door blueslabel.nl om 02:17
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:05
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:04
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:03
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst

Door blueslabel.nl om 02:02
_
Nieuwe Weblog hoofdfoto geplaatst





_

Andere artikelen



Rozenmousse



Dit heb je nodig:

40 cl. zeer koude ongeklopte slagroom;
1 eiwit;
2 eetlepels poedersuiker;
1 zakje vanillesuiker;
1 eetlepel rozenwater;
75 gram ongezouten, gehakte pistachenootjes.


Zo maak je het:

Hak de pistaches grof.
Maak een “chantilly” van de slagroom door die stijf te kloppen met de poedersuiker tot je stijve pieken krijgt.
Klop in een aparte kom het eiwit stijf met de vanillesuiker en voeg er op het laatst het rozenwater aan toe.
Schep dan voorzichtig de stijfgeslagen slagroom en het rozenwater-eiwit door elkaar.
Doe de mousse in een spuitzak met een grove spuitmond en spuit mooie “ dotten” in glazen coupes.
Spuit steeds een beetje en wissel af met de gehakte pistachenootjes.
Eindig met een versiering van pistache....
Meteen opdienen.




Geplaatst op 27 juni 2007 20:22 en 4348 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  05 aug 2010 14:34
Voor hoeveel personen is dit recept?

Gast  02 okt 2010 10:39
ik vind het geweldig, omdat ik voor school recepten moet opzoeken om te maken.. :grin: :grin:
_





_
Gast  08 apr 2014 18:36
cool!!! je kan echt goed koken groetjes Elise

Gast  10 nov 2014 14:26
Vet leker en super makelijk om te makem ook leuk voor school

_