Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ofsen om 12:30
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 12:30
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 12:30
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 12:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ofsen om 12:27
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door hehety om 12:25
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fiederelsje om 12:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ofsen om 12:24
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Pastasalade met tomaat en tonijn


pastasalade met tomaat en tonijn

Nog zo'n lekkere eenvoudige Marokkaanse zomersalade; dit keer een pastasalade met o.a. tomaat en tonijn met basilicum.

Dit heb je nodig:

250 gram gekookte spiraalpasta;
2 vlees- of trostomaten;
1 blikje tonijn in olie;
basilicum, vers of diepvries;
beetje zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de pasta en laat afkoelen.
Verwijder vocht en pitjes uit de tomaten en snijd in stukjes.
Verdeel de tonijn in stukken.
Hak de basilicum fijn.

Schep alle ingrediënten voor de pastasalade, inclusief de olie van de tonijn, door elkaar.

Dien koud op als voorgerecht.






Geplaatst op 11 juni 2009 19:25 en 10785 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
14 jun 2009 16:10
Ja hè?
Dit is natuurlijk een basisrecept maar je kunt er natuurlijk aan toevoegen wat je zelf lekker vindt.....

Jamila  
07 jul 2009 13:59
Deze maak ik voor vanavond,net zoals de keftaspiesjes met abrikoos..

Dat word vast smullen.
_





_
Amber  
07 jul 2009 15:57
Eet smakelijk alvast Jamila!

groetjes,
AMBER

Gast  28 feb 2012 19:06
Omg ik vind die spiraalpasta zoo lekker het is echt een heel lekker recept!
_





_
Anneke123.1  
11 mrt 2013 14:48
Lijkt me lekker amber di epasta heet toch fusili Ik maak het ook zo dan alleeen kappertjes erdoor en halve uitgeperste citroen en een rode peper erdoor en ik neem ipv basilicum peterselie

Amber  
11 mrt 2013 14:53
Hallo Anneke,

Jouw versie lijkt me ook erg lekker; elk recept kan je natuurlijk naar je eigen smaak aanpassen of ingrediënten weglaten/toevoegen die jijzelf lekker vindt.
En ja, die pasta heet FUSILLI....

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  16 jul 2013 16:45
ik heb honger