Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door tteun om 23:34
_
Tteun Online

Door Peter de Haan om 23:31
_
Peter de Haan Online

Door Gribou---Greet om 23:27
_
Gribou---Greet Online

Door lou45 om 23:24
_
Lou45 Online

Door Greeet om 23:21
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Greeet om 23:21
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door redone om 23:20
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door grejo om 23:19
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld





_

Andere artikelen



BRIOUATS/BRICKS/BOUREKS/PASTELLA'S OP EEN RIJTJE....


briouats, bricks, boureks, pastella

Voor de liefhebbers van die heerlijke, krokante loempiaatjes en pasteitjes, afkomstig uit landen als Marokko, Algerije, Tunesïe en Turkije zet ik de recepten graag nog eens op een rijtje:

n.b.:
Deze lijst is nog niet helemaal bijgewerkt; meerdere recepten volgen later.
AMBER






Geplaatst op 11 september 2009 10:57 en 21795 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Hamertjetik.1  
21 sep 2009 17:28
Oh, oh, deze blauwe lettertjes zijn niet te lezen Amber ...... als ik een regel aanklik worden ze paars, maar dat is ook niet echt lekker lezen op je bruinige achtergrond.
wel handig voor mij dat je ze bij elkaar gezet hebt. wat zijn dat voor pasteitjes? op de bovenfoto van je weblog. 'k krijg al honger als ik weer op je blog kijk. hm ... 'k ga maar weer eens aan de slag. Groetjes en liefs Tonny



Amber  
22 sep 2009 00:00
Ik weet dat de links er in het paars en blauw opstaan; ik wilde een index geven van al die lekkere briouats, bricks, boureks en pastella's zodat ze allemaal mooi bij elkaar staan, maar je hebt gelijk; de kleur van de links is niet goed.
Ik heb Thijs daar al een mailtje over gestuurd en ook bij Webloghulp op het forum heb ik een vraag geplaatst.
Ik wil graag dat ik de kleur van de links via een html-code kan veranderen (dat lukt me namelijk niet) maar ik krijg geen antwoord van Thijs of van wie dan ook van 50+.
Ik zal eens goed verder kijken wat er op te verzinnen is......
Die koekjes op de kopfoto van vandaag zijn Ka'ab Ghzel oftewel Gazellehoorntjes.
Het zijn Marokkaanse koekjes (geen pasteitjes) van heel dun deeg gevuld met amandelspijs......
Het recept ervoor staat nog niet op mijn weblog, maar dat zal ik snel eens gaan doen.

groetjes en liefs,
AMBER

_





_
Gast  30 jul 2015 11:05
WAAR KAN IK BRICKS BLAADEREN KOPEN. DANK U

Amber  
30 jul 2015 14:25
Brick bladeren zijn in Nederland moeilijk te vinden, in België en Frankrijk zijn ze wel te vinden.
Je kunt in de meeste gevallen diepvriesloempiavellen of filodeegvellen in de recepten gebruiken.

_