Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Madelief46 om 15:28
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online





_

Andere artikelen



Gevulde aardappelen met kalkoenham en spiegelei


Gevulde aardappelen met kalkoen en spiegelei

Een lekker bijgerechtje en eens iets anders dan de "gewone" gekookte aardappel......


Dit heb je nodig:

Een paar grote aardappelen met schil;
Zoveel (kleine) eieren als er aardappelhelften zijn;
Kalkoenham in hele kleine stukjes gesneden;
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Boen de aardappelen met schil schoon en wikkel ze elk in aluminiumfolie.
Laat ze ongeveer 1 1/2 uur poffen in een hete oven op 190 graden.

Bak ondertussen de kalkoenhamstukjes even zachtjes aan in een beetje roomboter.

Haal de aardappelen, als ze klaar zijn, uit de oven en snijd elke aardappel in tweeën.
Schep het binnenste uit elke aardappel en gooi dat weg of gebruik b.v. voor het maken van een aardappelpuree.

Bestrooi het binnenste van elke aardappelhelft met een beetje zout en verdeel de kalkoenstukjes over de aardappelhelften.
Breek boven elke aardappelhelft 1 ei en bestrooi met wat peper en zout.

Zet de gevulde aardappelhelften weer in de oven, zo lang totdat de eieren gestold zijn.

Heet opdienen bij b.v. vlees of kip.





Geplaatst op 14 september 2009 16:58 en 3298 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.