Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Loezie om 08:41
_
Loezie Online

Door digilou om 08:41
_
Digilou Online

Door sammie49 om 08:39
_
Sammie49 Online

Door hansblaauw om 08:38
_
Hansblaauw Online

Door gerard99 om 08:38
_
Gerard99 Online

Door TontenBrinke om 08:38
_
TontenBrinke Online

Door AngelB om 08:38
_
AngelB Online

Door Catharina70 om 08:35
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gevulde aardappelen met kalkoenham en spiegelei


Gevulde aardappelen met kalkoen en spiegelei

Een lekker bijgerechtje en eens iets anders dan de "gewone" gekookte aardappel......


Dit heb je nodig:

Een paar grote aardappelen met schil;
Zoveel (kleine) eieren als er aardappelhelften zijn;
Kalkoenham in hele kleine stukjes gesneden;
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Boen de aardappelen met schil schoon en wikkel ze elk in aluminiumfolie.
Laat ze ongeveer 1 1/2 uur poffen in een hete oven op 190 graden.

Bak ondertussen de kalkoenhamstukjes even zachtjes aan in een beetje roomboter.

Haal de aardappelen, als ze klaar zijn, uit de oven en snijd elke aardappel in tweeën.
Schep het binnenste uit elke aardappel en gooi dat weg of gebruik b.v. voor het maken van een aardappelpuree.

Bestrooi het binnenste van elke aardappelhelft met een beetje zout en verdeel de kalkoenstukjes over de aardappelhelften.
Breek boven elke aardappelhelft 1 ei en bestrooi met wat peper en zout.

Zet de gevulde aardappelhelften weer in de oven, zo lang totdat de eieren gestold zijn.

Heet opdienen bij b.v. vlees of kip.





Geplaatst op 14 september 2009 16:58 en 3383 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.