Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door hannekevanveen om 03:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hannekevanveen om 03:09
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jjacqueline om 02:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door douwe om 01:55
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 01:32
_
Elvira Online

Door marielove om 01:21
_
Marielove Online

Door Faroek om 01:13
_
Faroek Online

Door Eenzamefietser75 om 00:42
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Olijven en tonijnschijven


Tonijn met olijvenschijven

Lekker soort "beignets" met olijven en tonijn als bijgerecht bij een hoofdgerecht.

Dit heb je nodig:

1 blikje tonijn naturel;
6 ontpitte groene olijven;
2 eieren;
40 gram geraspte kaas;
40 gram bloem;
1/2 koffielepel bakpoeder;
vier mespuntjes rode chilipeper;
3 eetlepels paneermeel;
10 takjes verse geknipte bieslook;
3 eetlepels olijfolie.

Zo maak je het:

Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en de chilipeper.

Klop de eieren los in een aparte kom en voeg daar de stukjes goed uitgelekte tonijn aan toe.
Snijd de olijven in stukjes.
Voeg ze samen met de geraspte kaas en de geknipte bieslook toe aan het eiermengsel.

Roer uiteindelijk het bloem/bakpoeder/kaasmengsel door het eiermengsel, voeg zout en peper naar smaak toe en vermeng alles goed met elkaar.

Bepoeder je handen met bloem en maak kleine balletjes van het bereide vismengsel en rol ze door het paneermeel.
Maak de balletjes enigszins plat.

Bak de schijven in tien minuten langzaam om en om goudbruin
in de hete olijfolie.

Laat goed uitlekken op keukenpapier.

Serveer ze bij een hoofdgerecht of samen met een lekkere groene salade.






Geplaatst op 26 september 2009 21:28 en 5807 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  08 okt 2010 17:16
Hoi Amber,

Ik heb deze tonijn olijven schijven geprobeerd en ze zijn echt werkelijk verrukelijk... Echt een topper

Gr Samira ElY

Amber  
09 okt 2010 13:11
Hallo Samira,
Fijn dat je ze lekker vond.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  04 jun 2012 15:42
Kan je deze invriezen

Amber  
04 jun 2012 17:11
Ik heb het nooit geprobeerd, maar ik denk van wel......
_





_
Gast  18 jul 2013 17:52
dank je wel voor dit recept. is echt favoriet geworden bij mijn gezin.
groetjes hayet :grin:

Amber  
18 jul 2013 21:06
Fijn dat jullie ze lekker vinden Hayet.....

groetjes,
AMBER
_