Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door WillemijnF om 15:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:08
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Catja44 om 15:06
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:05
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 15:05
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door januitdelft om 15:05
_
Januitdelft Online

Door marlie49 om 15:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Catja44 om 15:04
_
Catja44 Online





_

Andere artikelen



Aubergine"kaviaar"


Aubergine

Natuurlijk is dit geen echte kaviaar, maar wél een
heerlijk vegetarisch voorgerecht gemaakt van
aubergines.......

Dit heb je nodig:

3 aubergines;
4 tenen fijngeperste knoflook;
5 eetlepels olijfolie;
1 eetlepel azijn;
1/2 bosje fijngehakte verse koriander;
zout en peper naar smaak.



Zo maak je het:

Verhit de oven voor op 200 graden.

Prik gaatjes rondom in de aubergines en rooster
ze 20-30 minuten op een bakplaat totdat het
vel begint te rimpelen.
Draai ze tijdens het roosteren af en toe om.

Snijd de aubergines in de lengte open en haal het
zachte vruchtvlees er met een lepel uit.
Doe het vruchtvlees in een keukenmachine en
voeg er alle overige ingrediënten behalve de
olijfolie aan toe.

Mix alles totdat het een dikke massa is en giet
er dan beetje bij beetje de olijfolie aan toe
zodat je een crèmige massa krijgt.
Voeg evt. nog wat zout en/of peper toe en
serveer de "kaviaar" met wat Marokkaans of
Turks brood.

Versier evt.met wat ontpitte zwarte olijven en een blaadje

koriander.






Geplaatst op 17 oktober 2012 15:03 en 5620 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  04 jan 2013 16:44
salam

Gast  04 jan 2013 16:45
salam
mlih
_





_
Gast  04 jan 2013 16:45
koche mlih