Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door januitdelft om 15:26
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online





_

Andere artikelen



Gebakken sardines gevuld met spinazie


Gebakken met spinazie gevulde sardines

Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.

Dit heb je nodig:

1 kilo sardines;
5 eetlepels gehakte spinazie;
3 eetlepels gemengde gehakte verse koriander en platte peterselie;
1 koffielepel paprikapoeder;
1 koffielepel komijnpoeder;
1/2 koffielepel zwarte peper;
zout naar smaak'
3 fijngehakte teentjes knoflook;
2 eetlepels olijfolie;
het sap van 1 citroen;
bloem.

Zo maak je het:

Verwijder de koppen en ingewanden van de sardines en was ze goed.

Maak de charmoulavulling:
vermeng de gehakte verse koriander/platte peterselie met de specerijen, de olijfolie, het citroensap, de fijngehakte knoflooktenen en de gehakte spinazie.

Leg één opengeklapte sardine met de rugzijde naar beneden plat neer en schep er een lepel van de charmoulavulling op.
Leg daarbovenop een opengeklapte sardine met de rugzijde naar boven en druk een beetje aan zodat er een "pakketje" ontstaat.
Haal de gevulde sardines aan beide zijden door de bloem en bak ze bruin en krokant in hete zonnenbloemolie.

Dien op met daarbij Marokkaans brood en diverse salades.

Laat goed uitlekken op keukenpapier





Geplaatst op 24 december 2009 22:14 en 3850 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benneke  
25 dec 2009 12:00
Hoi Amber, ik wens je fijne feestdagen een een heel gezond en gelukkig 2010. Een groet van Benneke

Gast  25 aug 2010 15:37
Wat een heerlijke gerechten op je weblog. Heel veel gerechten die ik mijn moeder ook nog nooit heb zien maken. Ik ga veel van je leren bedankt!

Groetjes, Nabila
_