Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Arnie alberts
11 november 2017 18:32
_
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen

Latifa
23 oktober 2016 20:30
_
Hey amber Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes.. Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit?? Grtjs

Amber
21 september 2016 11:20
_
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt. Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marlie49 om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door WillemijnF om 15:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door hehety om 15:19
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door j.zwiep om 15:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door marlie49 om 15:17
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door betty3 om 15:16
_
Betty3 Online

Door hehety om 15:15
_
Hehety Online

Door kapak63 om 15:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



TAGINE VAN KABELJAUW MET GROENTEN




Dit heb je nodig:

1 ui; 1 teentje knoflook; 1 tomaat; 1 wortel; 2 aardappelen; 1 rode paprika; 1 gele paprika; 6 takjes verse koriander; 500 gram kabeljauwfilet (of moten); 1 theelepel gemalen komijn; 1 envelopje saffraan, 1 theelepel paprikapoeder, zout en zwarte peper, 6 eetlepels olie.

Zo maak je het:

* Pel de ui en snijdt in ringen; pers de knoflook, snijdt de tomaat, de wortel en de aardappelen in plakjes; snijdt de paprika's in ringen en snijdt de koriander fijn.

* Bedek de bodem van een pan of een tagine met de groenten en leg de visfilets erop; bestrooi het geheel met de specerijen; giet er de olie en zoveel water bij dat de vis nét onderstaat.

Laat het gerecht met het deksel op de pan of op de tagine in 30-45 minuten gaar worden.

Serveer Marokkaans (of Turks) brood bij dit gerecht en geef er schijfjes citroen bij.




Geplaatst op 10 maart 2007 13:46 en 8602 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 sep 2010 18:26
ik heb het gemaakt dit bovenstaande recept, ben er tevreden mee, zeer lekker. En dit is zeker lekker voor de visliefhebbers!!

Amber  
09 sep 2010 18:01
Fijn dat je het gerecht lekker vond.......er staan nog meer visrecepten op dit weblog.

groetjes,
AMBER
_





_
Carduelis  
01 mrt 2011 09:22
Hoi Amber.
ook deze was heel erg lekker. Zie ook mijn reactie bij de garnalen tajine.
In plaats van Kabeljauw heb ik Snoekbaars ruggen gebruikt. Mmmm heerlijk !!! En ook lekker makkelijk en vlug te bereiden.
Je site heb ik doorgegeven aan m'n kennissen die hier waren om te eten.
Groetjes en tot mails
Aad