Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 08:48
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Marianne om 08:48
_
Marianne Online

Door NicolaasP om 08:48
_
NicolaasP Online

Door Rosalina42 om 08:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 08:45
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Loezie om 08:45
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door TontenBrinke om 08:44
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst





_

Andere artikelen



TAGINE VAN KABELJAUW MET GROENTEN




Dit heb je nodig:

1 ui; 1 teentje knoflook; 1 tomaat; 1 wortel; 2 aardappelen; 1 rode paprika; 1 gele paprika; 6 takjes verse koriander; 500 gram kabeljauwfilet (of moten); 1 theelepel gemalen komijn; 1 envelopje saffraan, 1 theelepel paprikapoeder, zout en zwarte peper, 6 eetlepels olie.

Zo maak je het:

* Pel de ui en snijdt in ringen; pers de knoflook, snijdt de tomaat, de wortel en de aardappelen in plakjes; snijdt de paprika's in ringen en snijdt de koriander fijn.

* Bedek de bodem van een pan of een tagine met de groenten en leg de visfilets erop; bestrooi het geheel met de specerijen; giet er de olie en zoveel water bij dat de vis nét onderstaat.

Laat het gerecht met het deksel op de pan of op de tagine in 30-45 minuten gaar worden.

Serveer Marokkaans (of Turks) brood bij dit gerecht en geef er schijfjes citroen bij.




Geplaatst op 10 maart 2007 13:46 en 8737 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  07 sep 2010 18:26
ik heb het gemaakt dit bovenstaande recept, ben er tevreden mee, zeer lekker. En dit is zeker lekker voor de visliefhebbers!!

Amber  
09 sep 2010 18:01
Fijn dat je het gerecht lekker vond.......er staan nog meer visrecepten op dit weblog.

groetjes,
AMBER
_





_
Carduelis  
01 mrt 2011 09:22
Hoi Amber.
ook deze was heel erg lekker. Zie ook mijn reactie bij de garnalen tajine.
In plaats van Kabeljauw heb ik Snoekbaars ruggen gebruikt. Mmmm heerlijk !!! En ook lekker makkelijk en vlug te bereiden.
Je site heb ik doorgegeven aan m'n kennissen die hier waren om te eten.
Groetjes en tot mails
Aad