|
 |
 G |
astenboek berichten |

Ferdinand |
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de
Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden.
Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer. |
23 maart 2018 17:05 |
Olaf Wiggers |
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen? |
08 februari 2018 09:10 |
Amber |
Veel plezier er mee Saskia
Groetjes |
30 januari 2018 11:38 |
Saskia |
Amber, ik zo blij dat ik jouw site gevonden heb! Wat een mooie en lekkere recepten, ik ga er mee aan de slag!
liefs! |
30 januari 2018 11:35 |
Arnie alberts |
Trapliften zijn duur in aanschaf er zijn echter manieren om op de kosten te besparen op https://www.trapliften-traplift.nl/ is hierover van alles te lezen |
11 november 2017 18:32 |
Latifa |
Hey amber
Heb een vraag over u Franse brionchbroodjes..
Je spreekt over een koffielepel vanille, welke vanille is dit??
Grtjs
|
23 oktober 2016 20:30 |
Amber |
Over het algemeen zijn de recepten bedoeld voor ongever 4 personen, maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of je grote eters hebt.
Een beetje zelf uitmikken dus en in voorkomende gevallen 2 of 3 keer de hoeveelheid ingrediënten gebruiken. |
21 september 2016 11:20 |
Jet |
Mooie recepten, die ik graag wil proberen. Voor hoeveel personen zijn de recepten en ingrediënten bedoeld? |
20 september 2016 20:59 |
Amber |
Ik heb het nog eens nagekeken voor je, maar Cubéba blijkt een soort Indiase peper te zijn die veel wordt gebruikt in Indiase curry's.
Kijk bijv.eens via onderstaande link om te zien wat ik bedoel:
http://www.lecomptoirdetoamasina.fr/fr/epices/32-poivre-cubebe-40g-moulin-frais-menthe.html |
31 augustus 2016 11:33 |
Amber |
Persoonlijk heb ik nog nooit gehoord van kruiden die "kebaba" heten;ik denk dat het gewoon een kruidenmix is, bestaande uit meerdere kruiden/specerijen die je kunt gebruiken als je kebab maakt. |
31 augustus 2016 11:16 |
Anoniem |
In Marokko heb ik kruiden gekocht. Kebaba is er 1 van. Heerlijke geur, ook lekker in de harira.
Nu probeer ik de Nederlandse naam ervan te zoeken, maar dat lukt me niet.
Weet iemand de Nederlandse benaming voor kebaba? Ze hebben er ronde korrels van of in poedervorm, donkere kleur. |
30 augustus 2016 21:24 |
Amber |
Nee, je moet een koffielepel zien als ongeveer 1 1/2 theelepel óf 1 dessertlepel. |
02 augustus 2016 17:54 |
Nand0l |
Je gebruikt regelmatig de maataanduiding koffielepel, is dat de lepel die we ook gebruiken om de koffie in het koffiefilter tedoen? (je weet wel 2 kopjes 1 schepje) of om de koffie mee te roeren ook wel bekend als theelepeltje? |
02 augustus 2016 12:57 |
Amber |
Iemand die het voor je kan maken ken ik niet, maar waarom probeer je het niet zelf?
Het is heel gemakkelijk te maken hoor.
Anders kan je in Utrecht toch wel een Marokkaanse bakker vinden?
Die verkopen ook allerlei heerlijke baksels hoor. |
27 juli 2016 13:39 |
Marika |
Ja dat bedoel ik.
Weet je iemand die het voor mij kan maken misschien?
Ik werk in een verzorgingshuis en we doen ieder keer iet smet eten. Nu is Marokko aan de beurt. |
27 juli 2016 13:28 |
Marika |
Waar kan ik baboussa kopen of bestellen(omgeving utrechtT |
26 juli 2016 15:34 |
Amber, |
Nee sorry, maar dat is geen Arabisch dessert. |
30 april 2016 17:56 |
anoniem |
Voor school moet ik een arabischgerecht maken. Is die wittechocolade-aarbeien creme dessert arabisch?
Alvast bedankt |
29 april 2016 22:39 |
anoniem |
Voor school moet ik een arabischgerecht maken. Is die wittechocolade-aarbeien creme dessert arabisch?
Alvast bedankt |
29 april 2016 22:39 |
anoniem |
Voor school moet ik een arabischgerecht maken. Is die wittechocolade-aarbeien creme dessert arabisch?
Alvast bedankt |
29 april 2016 22:39 |
anoniem |
Voor school moet ik een arabischgerecht maken. Is die wittechocolade-aarbeien creme dessert arabisch?
Alvast bedankt |
29 april 2016 22:38 |
anoniem |
Voor school moet ik een arabischgerecht maken. Is die wittechocolade-aarbeien creme dessert arabisch?
Alvast bedankt |
29 april 2016 22:38 |
Amber |
Hallo Ria,
Leuk dat je dat recept gaat uitproberen.
Ik wens je er veel plezier en succes mee.
Eet smakelijk.
Groetjes
Amber |
05 maart 2016 15:38 |
Ria |
Hallo Amber, ik ga vandaag de tajine van geitenvlees met zoete aardappelen maken, het lijkt me heerlijk |
05 maart 2016 10:57 |
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
|