Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jannie1944 om 21:38
_
Jannie1944 Online

Door Benneke om 21:38
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door tteun om 21:37
_
Tteun Online

Door hehety om 21:36
_
Hehety Online

Door janssb om 21:35
_
Janssb Online

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door bellahelena om 21:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst





_

Andere artikelen



Pistache-citroentruffels


Pistache-citroentruffels

Lekker bij een goed glas Marokkaanse mintthee of een kop koffie, maar dat laat ik aan jullie zelf over: een super lekkere truffel waar geen koken of bakken aan te pas komt......

Dit heb je nodig:

300 gram fijngemalen pistachenootjes;
150 gram fijngemalen blanke amandelen;
400 gram poedersuiker;
2 eiwitten;
de fijngeraspte schil van een onbehandelde citroen;
1 zakje vanillesuiker.

Voor de afwerking:
wat grofgehakte pistachenootjes;
wat hele pistachenootjes;
een beetje witte glazuur van poedersuiker vermengd
met wat water.

Zo maak je het:

Meng in een kom het amandelpoeder, het pistachepoeder,
de poedersuiker, de vanillesuiker en de geraspte citroenschil
met elkaar.
Klop de eiwitten los (niet tot sneeuw) en vermeng dat met
de hand met het bovenstaande mengsel.
Het geheel moet makkelijk te bewerken en niet te plakkerig
zijn.

Draai balletjes ter grootte van een walnoot.

Bedek de balletjes met de grofgehakte pistachenootjes.
Leg bovenop elk balletje wat glazuur en druk daar een
heel pistachenootje op.

Laat de balletjes opstijven en plaats ze in mooie
papieren vormpjes.

Bewaar de truffels in een bewaardoos in de koelkast.





Geplaatst op 03 juni 2012 16:56 en 6649 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  05 jun 2012 06:56
He, dit ziet er lekker uit!
Kan ik de eiwitten niet vervangen door iets anders, vind het maar eng omdat het niet in de oven hoeft.

Gast  19 jul 2012 16:11
Rauwe eieren, ja ik vind dat ook nooit zo'n prettig idee. Maar ik heb ze wel gemaakt en 't smaakt heerlijk! (Mocht ik er ziek van worden dan laat ik 't wel even weten ;) )
_





_
Amber  
20 jul 2012 11:33


Gast  22 aug 2012 22:19
de rouwe eieren in volle gezondheid overleefd samen met 4 anderen die ervan genoten hebben...
_





_
Amber  
23 aug 2012 13:27
Mooi zo!! :grin:

Gast  26 nov 2012 08:26
Lijkt me heerlijk!!
Dank voor je recept. En die rauwe eieren overleven we voor een keertje wel hoor!!!
Groeten, Souvlaki
_





_
Amber  
26 nov 2012 14:01
Tja, sorry Souvlaki, maar dit is nu éénmaal het recept.
Ik ben ook geen fan van rauwe eieren, maar ik zorg er dan ook voor om super verse eieren hiervoor te gebruiken en dan is het wel goed te doen.
Ik wens je veel plezier en succes bij het maken van deze, toch wel overheerlijke, pistachetruffels....

groetjes,
AMBER