Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Patrick om 00:05
_
Patrick Online

Door Conny48 om 00:03
_
Conny48 Online

Door Lieke53 om 00:02
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Lieke53 om 23:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Lieke53 om 23:57
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Lieke53 om 23:51
_
Lieke53 Online

Door Gribou---Greet om 23:39
_
Gribou---Greet Online

Door Prlwytzkofsky om 23:33
_
Prlwytzkofsky Online





_

Andere artikelen



Gefrituurde garnalenballetjes met ketchup en gember


Gefrituurde garnalenballetjes met ketchup en gember

Lekkere gefrituurde garnalenballetjes van een mengsel van garnalen, ketchup en verse gember in een krokant jasje.....

Dit heb je nodig:

500 gram ongepelde gekookte garnalen;
3 eetlepels fijngehakte verse koriander;
2 tenen knoflook;
1 eetlepel geraspte verse gemberwortel;
1 eetlepel ketchup;
1 melkboterham;
5 cl. volle melk;
zout en peper naar smaak;
1 ei;
paneermeel;
zonnenbloemolie om te frituren.

Zo maak je het:

Week de boterham in de melk.

Pel de garnalen en hak ze fijn.

Doe in een kom: de gehakte garnalen, de fijn-
gehakte verse koriander, de fijngehakte tenen
knoflook, de geraspte gemberwortel, de eetlepel
ketchup, het brood met de melk.
Voeg peper en zout naar smaak toe en meng
alles goed met elkaar.

Maak balletjes ter grootte van een bitterbal,
haal ze door het losgeklopte ei en rol ze
door het paneermeel.

Verhit de olie (in een frituurpan of een diepe
koekenpan) en bak de garnalenballetjes goudbruin
en krokant.

Laat ze goed uitlekken op keukenpapier en serveer
ze met daarbij een saus naar keuze en een
lekkere salade.





Geplaatst op 05 juni 2012 21:52 en 4741 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Bellahelena  
05 jun 2012 21:59
Klinkt heerlijk en ziet er mooi uit! Kan ik elke garnalensoort hiervoor gebruiken???
Ik ga het in elk geval uit proberen...

Amber  
05 jun 2012 22:11
Het liefst de ongepelde roze gekookte garnalen.....

groetjes,
AMBER
_





_
Bellahelena  
06 jun 2012 06:24
Dank je wel!