Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Catharina70 om 06:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door nenne13 om 06:40
_
Nenne13 Online

Door joop3232 om 06:38
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Catharina70 om 06:38
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Catharina70 om 06:35
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door JanJense om 06:34
_
JanJense Online

Door NicolaasP om 06:33
_
NicolaasP Online

Door Rosalina42 om 06:32
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tomaten gevuld met ei en crème fraîche


Tomaten gevuld met ei en crème fraîche

Lekker bijgerechtje of voorgerechtje van tomaten gevuld met crème fraîche
en spiegelei.....

Dit heb je nodig:

2 vleestomaten;
2 eieren;
2 eetlepels fijngehakte platte peterselie;
2 eetlepels crème fraîche;
2 eetlepels geraspte gruyère of andere
kaas naar smaak;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Was de tomaten, snijd het bovenste kapje er af ( en een klein
plakje van de onderkant zodat de tomaat goed rechtop kan staan
en en hol ze uit met een lepel.
Strooi wat zout in het binnenste van de tomaten.

Vermeng in een kom de crème fraîche met de fijngehakte
platte peterselie, de geraspte kaas en wat zwarte peper.

Vet een kleine ovenschaal in met wat olie en zet er de
uitgeholde tomaten er in.

Schep in elke tomaat een eetlepel van het crème-fraîchemengsel
en breek boven elke tomaat een ei.

Zet de tomaten in een voorverwarmde oven van 180 graden en
bak ze 15 tot 20 minuten.

Dien ze heet op.





Geplaatst op 09 juni 2012 21:41 en 4608 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  23 jun 2012 20:27
mmm heerlijk ga het maken InshaAllah

beslemma

Gast  13 aug 2012 14:52
Het lijk mij een heerlijk recept. Ik wil het maken maar in spanje hebben ze geen creme fraiche alleen queso fresco(verse kaas) kan dat ook?
_





_
Amber  
14 aug 2012 17:44
Lijkt me wel; als het maar een smeuïge kaas is dan zou dat ook moeten lukken.
Probeer het eens, zou ik zeggen.....