Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door tteun om 08:01
_
Tteun Online

Door Annelies1 om 08:00
_
Annelies1 Online

Door S.postma om 08:00
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Loezie om 07:58
_
Loezie Online

Door ReneW om 07:54
_
ReneW Online

Door S.postma om 07:52
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door joop3232 om 07:52
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door wimmie44 om 07:50
_
Wimmie44 Online





_

Andere artikelen



BRIOUATS/BRICKS/BOUREKS/PASTELLA'S OP EEN RIJTJE....


Index briouats etc.

Voor de liefhebbers van die heerlijke, krokante loempiaatjes en pasteitjes, afkomstig uit landen als Marokko, Algerije, Tunesïe en Turkije zet ik de recepten graag nog eens op een rijtje.


Klik daarvoor op de link hieronder:




Artikel links


Geplaatst op 17 juni 2012 20:41 en 9089 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  22 jul 2012 13:53
wrm zo moeilijk maken ik kan een makkelijker recept
: :twisted:

Amber  
24 jul 2012 15:49
Dan maak je die toch lekker? :twisted: :twisted:
_





_
Gast  27 jul 2012 14:27
hallo Amber
ik kan nergens vinden wat je met een kop ( maat ? ) bedoeld
ik wil griesmeelgebak maken met gecondenseerde melk......
baboussa ?
ps ik heb net pruimen geplukt ; zouden die door het deeg kunnen ? enig idee ?

Amber  
29 jul 2012 16:03
1 Kop is een Engelse "cup", dus ongeveer 225 gram (vast) of 200 ml (vloeibaar).
Het staat trouwens ook aangegeven boven aan het recept van de basboussa met gecondenseerde melk, vlakonder "wat heb je nodig".

Ik heb geen idee of de pruimen door het deeg kunnen.
Misschien halfjes erbovenop?

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  26 sep 2012 19:40
hoi amber,
ik wou even zeggen dat je een heel leuke website hebt.
ik wens je er nog veel succes mee!
groetjes marokkaanse meisje


Amber  
26 sep 2012 19:56
Dank je wel,Marokkaans meisje :grin:
_