Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door lou45 om 10:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door bootsman om 10:36
_
Bootsman Online

Door fiederelsje om 10:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door MARIJ750 om 10:35
_
MARIJ750 Online

Door sting om 10:34
_
Sting Online

Door SiebevanderBij om 10:34
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Briouats met spinazie en ansjovis


Briouats met spinzazie en ansjovis

Na een heerlijke vakantie in Marokko (ik ben nét terug)
vind ik het wel weer eens tijd om een receptje te plaatsen.
Het is één van die heerlijke briouats-variaties.......

Dit heb je nodig (voor 4 stuks):

4 diepvries loempiavellen;
250 gram verse spinazie;
1 ui;
1 koffielepel thijm;
1 teen knoflook;
8 ansjovisfiletjes in olie;
12 zwarte olijven.

Zo maak je het:

Was de spinazie en haal de harde kernen eruit.
Laat ze twee minuten met aanhangend vocht slinken
in een pan.
Laat goed uitlekken.
Hak de spinzie grof.
Hak de ui en de knoflookteen zeer fijn.
Snijd de zwarte olijven in stukjes.

Fruit de gehakte ui 2 minuten al omscheppend
in een beetje olijfolie.
Voeg er de gehakte spinazie, de knoflook en de stukjes
olijf aan toe en een beetje peper (geen zout).

Schep in de hoek van elk loempiavel 2 eetlepels van de
spinzazievulling.
Leg daar 2 ansjovisfiletjes bovenop en een mespuntje thijm.
Rol de briouats op.

Frituur de briouats in zonnenbloemolie op 180 graden en
dien op met wat lekkere saus en salade naar keuze.





Geplaatst op 28 september 2012 14:06 en 3646 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
28 sep 2012 16:29
Ziet er lekker uit, krijg er honger van!! :grin: