Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Shyne om 12:49
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door dagmar57 om 12:49
_
Dagmar57 Online

Door redone om 12:49
_
Redone Online

Door objectief om 12:48
_
Objectief Online

Door bonusmalus om 12:47
_
Bonusmalus Online

Door peetieq om 12:46
_
Peetieq Online

Door robby72 om 12:45
_
Robby72 Online

Door Shyne om 12:45
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Briouats met spinazie en ansjovis


Briouats met spinzazie en ansjovis

Na een heerlijke vakantie in Marokko (ik ben nét terug)
vind ik het wel weer eens tijd om een receptje te plaatsen.
Het is één van die heerlijke briouats-variaties.......

Dit heb je nodig (voor 4 stuks):

4 diepvries loempiavellen;
250 gram verse spinazie;
1 ui;
1 koffielepel thijm;
1 teen knoflook;
8 ansjovisfiletjes in olie;
12 zwarte olijven.

Zo maak je het:

Was de spinazie en haal de harde kernen eruit.
Laat ze twee minuten met aanhangend vocht slinken
in een pan.
Laat goed uitlekken.
Hak de spinzie grof.
Hak de ui en de knoflookteen zeer fijn.
Snijd de zwarte olijven in stukjes.

Fruit de gehakte ui 2 minuten al omscheppend
in een beetje olijfolie.
Voeg er de gehakte spinazie, de knoflook en de stukjes
olijf aan toe en een beetje peper (geen zout).

Schep in de hoek van elk loempiavel 2 eetlepels van de
spinzazievulling.
Leg daar 2 ansjovisfiletjes bovenop en een mespuntje thijm.
Rol de briouats op.

Frituur de briouats in zonnenbloemolie op 180 graden en
dien op met wat lekkere saus en salade naar keuze.





Geplaatst op 28 september 2012 14:06 en 4096 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
28 sep 2012 16:29
Ziet er lekker uit, krijg er honger van!! :grin: