Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door ramapi om 10:32
_
Ramapi Online

Door moontje om 10:31
_
Moontje Online

Door Josta48 om 10:29
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door NicolaasP om 10:29
_
NicolaasP Online

Door Josta48 om 10:28
_
Josta48 Online

Door Madelief46 om 10:26
_
Madelief46 Online

Door Janny321 om 10:26
_
Janny321 Online

Door tinekef6 om 10:25
_
Tinekef6 Online





_

Andere artikelen



Chermoula, hoe maak je dat?


CHERMOULA

Het is een saus, een (vis, kip en vlees-)marinade, door de rijst of anders is het ook erg lekker om met een stuk Marokkaans brood te eten; kijk maar wat je er zelf mee wilt doen.....

Dit is een lekker recept voor de beroemde Marokkaanse CHERMOULA:

Dit heb je nodig:

1 grote bos platte peterselie;
1 grote bos verse koriander;
3-4 flinke tenen knoflook;
zout naar smaak;
1 koffielepel komijnpoeder;
1/2 koffielepel zwarte peper;
het sap van 1 citroen;
olijfolie;
1/2 koffielepel paprika- of (iets pittiger)
chilipoeder.

Zo maak je het:

Het beste is om de ingrediënten fijn te stampen
in een vijzel maar als je die niet hebt doe je het
volgende:

Hak de platte peterselie en de verse koriander zeer fijn en
pers de tenen knoflook.
Doe alles in een kom en voeg daar zout naar smaak, de
zwarte peper, het komijnpoeder, het paprika- of het chili-
poeder en het citroensap aan toe en vermeng alles goed.
Roer er dan een half Marokkaans theeglas (= een flinke
scheut) olijfolie doorheen.
Klaar!

Je kunt de chermoula minstens 1 week bewaren in de koelkast
mits je het bewaart met een laagje olijfolie er bovenop in een
goed afgesloten pot.




CHERMOULA 2



Geplaatst op 09 november 2012 12:52 en 9530 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.