Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door brampater om 03:04
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:01
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door brampater om 03:00
_
Brampater Online

Door jjacqueline om 02:57
_
Jjacqueline Online

Door Marc om 02:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Zjaak om 02:41
_
Zjaak Online

Door barth. om 02:19
_
Barth. Online





_

Andere artikelen



Briouats met merguezworstjes


briouats met merguezworstjes

Een heerlijk recept van krokante briouats gevuld met merguezworstjes....

Dit heb je nodig:

merguezworstjes;
ontpitte groene olijven;
geraspte kaas;
fijngehakte platte peterselie;
loempiavellen (ontdooid).

Zoals jullie kunnen lezen heb ik geen exacte hoeveelheden
voor alle ingrediënten opgegeven.
Dat laat ik aan jullie zelf over; even zelf bekijken hoeveel
briouats je zou willen maken (1 loempiavel per briouat) en
dan even inschatten hoeveel vulling je er in wilt.

Zo maak je het:

Bak de benodigde merguezworstjes in een koekenpan in een
scheutje olie rondom gaar.

Je kunt als je dat wilt ook 1 merguezworstje per briouat nemen;
leg dat worstje op een loempiavel,vouw de zijden eromheen en
rol op. Bak ze gaar en krokant in zonnenbloemolie op 180 graden.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en serveer ze met een pittige
saus.

Voor het andere recept met de gaar gebakken merguezworstjes:

Snijd de gare merguezworstjes in dunne plakjes en vermeng die
met de in stukjes gesneden groene olijven, de fijngehakte peterselie
en een beetje geraspte kaas.
Leg een beetje van deze vulling op een loempiavel, vouw de zijden
er overheen en rol ze op.

Bak ze gaar op de bovenstaande manier.





Geplaatst op 03 december 2012 01:43 en 3598 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.