Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 20:02
_
Fraagis Online

Door douwe om 20:02
_
Douwe Online

Door NicolaasP om 20:01
_
NicolaasP Online

Door IneMaartje om 20:00
_
IneMaartje Online

Door SiebevanderBij om 19:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 19:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door sammie49 om 19:54
_
Sammie49 Online

Door SiebevanderBij om 19:54
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Witvisfilets met een kruidig deegkorstje


Witvisfilets met een kruidig deegkorstje

Zo eenvoudig te maken en zo lekker......witvisfilets (en dat kan kabeljauwfilet, koolvisfilet maar ook wel zalmfilets zijn) met daarbovenop een lekker krokant en kruidig deegkorstje....

Dit heb je nodig:

400 gram witvisfilets;
1 1/2 eetlepel mosterd (niet te scherp);
2 witte boterhammen;
2 eetlepels aromatische fijngehakte
(of gedroogde) kruiden (platte peterselie,
bieslook, etc.);
zout en peper naar smaak;
olijfolie.

Zo maak je het:

Was de vis, droog ze af en wrijf ze in met
een beetje zout en peper.

Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal.

Maak het mosterdmengseltje:
Maal de boterhammen fijn in een keukenmachine.
Voeg er de mosterd en alle ingrediënten aan toe.
Meng goed door elkaar totdat je een soort pasta
krijgt.
Schep met een lepel of met je hand een bergje van
het mosterdmengsel op elke filet.

Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
of totdat de filets er mooi en goudbruin uitzien.





Geplaatst op 17 december 2012 15:34 en 3629 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Aprilleke.1  
24 dec 2012 14:03
Lijkt me heel erg lekker
Staat genoteerd voor volgende week

Gast  30 mei 2013 21:58
gemaakt!! heerlijk echt waar mmmmm :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
_





_
Amber  
30 mei 2013 23:37
Goed zo!