Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door lou45 om 10:39
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:39
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:39
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jdonders om 10:38
_
Jdonders Online

Door lou45 om 10:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door lou45 om 10:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Tonijn/kaas kroketjes


Tonijn/kaaskroketten

Lekker hapje misschien voor de Oudejaarsavond, maar voor
de rest van het jaar ook niet te versmaden.....

Dit heb je nodig:

Voor ongeveer 16 stuks:

1 blik tonijn naturel;
4 hardgekookte eieren;
6 puntjes "La vache qui rit"-kaas;
zout en peper naar smaak;
1 eetlepel fijngehakte platte peterselie;
1 losgeklopt ei;
paneermeel;
zonnenbloemolie om te bakken.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de geprakte tonijn, de in kleine
stukjes gesneden kaas, de grof geraspte hardgekookte
eieren, de fijngehakte platte peterselie en peper en zout
naar smaak.
Vorm van dit mengsel kroketjes naar eigen keuze (rond,plat
of langwerpig zoals op de foto).
Haal ze eerst door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.

Verhit de olie tot 180 graden en frituur hierin de kroketjes.
Laat goed uitlekken op keukenpapier.
Dien heet op met daarbij een saus naar keuze.




tonijn/kaaskroketten2



Geplaatst op 31 december 2012 13:44 en 4609 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  26 jun 2013 23:33
ziet er best lekker uit :grin: