Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door redone om 14:31
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door redone om 14:31
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door redone om 14:30
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door redone om 14:30
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Billy om 14:29
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Benneke om 14:28
_
Benneke Online

Door Billy om 14:28
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 14:27
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Visbeignets gevuld met kaas


Visbeignets gevuld met kaas

Dit zijn lekkere gepaneerde visbeignets
die je kunt maken van wélke witvis je
maar wilt: kabeljauw, koolvis, wijting,
schelvis, etc.

Dit heb je nodig:

2-3 visfilets;
4 gekookte en dan gestampte aardappelen;
fijngehakte platte peterselie;
1-2 eetlepels bloem;
1 losgeklopt ei;
smeltkaas zoals "La vache qui rit", cheddar of
Philadelphia naar smaak.

Om te paneren:
losgeklopt ei;
paneermeel;
zout en peper naar smaak;
olie om in te frituren.

Zo maak je het:

Stoom de vis gaar of stoof ze in wat water.
Laat goed uitlekken.
Maak de vis fijn met een vork.

Vermeng in een kom de geprakte vis,de gestampte
aardappelen, de platte peterselie en het losgeklopte ei.
Verdeel dit mengsel in kleine balletjes.

Vorm met bebloemde handen platte beignets van de
visballetjes, leg een eetlepel kaas naar keuze in
het midden van de beignet en vorm om de kaas weer
een beignet zodat je de kaas niet meer ziet.
Maak een beetje plat.

Haal de beignets door het losgeklopte ei en dan door
het paneermeel.

Bak de visbeignets in de hete olie op 180 graden of bak
ze in de oven op een bakplaat met bakpapier goudbruin
en gaar.




Visbeignets gevuld met kaas2



Geplaatst op 13 januari 2013 16:53 en 4855 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.