Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 09:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Karekiet om 09:43
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door ivanzijl om 09:42
_
Ivanzijl Online

Door inemaartje om 09:42
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Karekiet om 09:41
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door Wibootje om 09:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Shyne om 09:40
_
Nieuwe Club forum reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 09:40
_
Prlwytzkofsky Online





_

Andere artikelen



Rijstdessert met karamel


Rijstdessert met karamel

Lekker rijstdessert met een karameltopping......

Dit heb je nodig:

150 gram dessertrijst;
75 cl. melk;
20 cl. room;
80 gram suiker;
1 vanillestokje.

Voor de topping:
120 gram suiker;
40 gram gezouten boter;
10 cl. room.

Zo maak je het:

Doe de melk met de room en het opengesneden
en uitgeschraapte vanillestokje (dus én schraapsel
en leeggeschraapt vanillestokje in de melk doen).
Breng aan de kook en voeg dan de rijst toe.
Kook de rijst in de melk af en toe roerend in 40
minuten gaar.
Verwijder het vanillestokje als de rijst gaar is en
laat langzaam afkoelen.
Schep af en toe om.

Maak de karameltopping door de suiker in een
pannetje langzaam te laten smelten totdat
het mengsel er lichtbruin uitziet.
Haal de pan van het gas af en voeg de gezouten
boter en de (bij voorkeur lauwe) room toe.
Pas op voor spatten!
Roer goed door elkaar.

Schep het rijstdessert in mooie glazen of schaaltjes
en schep er wat van de warme karamel bovenop.
in een pannetje en





Geplaatst op 16 januari 2013 16:58 en 4466 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Grejo  
16 jan 2013 20:03
Lijkt me heerlijk! Heb je recept overgenomen en zal het binnenkort eens maken. Dank je wel. Vr groet Grejo.

Amber  
17 jan 2013 13:11
Graag gedaan, Gerjo en plezier met het recept...

groetjes,
AMBER
_





_
Amber  
24 jan 2013 13:04
Er staan een paar honderD recepten op dit weblog CreaBea, dus je kunt er mee vooruit :grin: .Veel plezier er mee.

groetjes,
AMBER

Gast  16 nov 2014 13:52
75cl? Moet dat niet 750 zijn? Ik maak t nu met 750 ;)
_





_
Amber  
17 nov 2014 13:51
75 cl. is 750 ml. is 7,5 dl. is 3/4 liter.
Kijk ook eens hier:
http://www.popol.eu/eetpunt/