Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door brampater om 03:04
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:01
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door brampater om 03:00
_
Brampater Online

Door jjacqueline om 02:57
_
Jjacqueline Online

Door Marc om 02:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Zjaak om 02:41
_
Zjaak Online

Door barth. om 02:19
_
Barth. Online





_

Andere artikelen



Chocoladesoufflée



Een heerlijk luchtig chocoladedessert.....

Dit heb je nodig:

200 gram pure chocolade;
150 gram roomboter in stukjes en een beetje
om de bakjes mee in te vetten;
6 eieren;
175 gram suiker;
125 gram bloem.

Zo maak je het:

Smelt de chocolade samen met de stukjes roomboter
in de magnetron of in een schaal boven een pan met
kokend water (au bain marie);

Klop de eieren samen met de suiker in een kom totdat
ze schuimig zijn.

Roer beetje bij beetje de bloem door het eimengsel en
daarna de gesmolten chocolade/roomboter.

Vet 6 vuurvaste bakjes of kopjes in.
(goed invetten anders komt de soufflée niet omhoog)
Vul de bakjes met het chocolademengsel.

Zet de bakjes/kopjes op een bakplaat in een voorverwarmde
oven en laat ze 8-12 minuten bakken.
Doe de oven niet eerder open totdat je ziet dat de
soufflées omhoog zijn gekomen.

Dien meteen op evt. bestrooid met een beetje poeder-
suiker.





Geplaatst op 15 februari 2013 15:55 en 4227 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  14 mrt 2013 19:05


Gast  08 apr 2014 21:20
chocoladesoufflée =jammmmie groet pauline :grin:
_





_
Amber  
09 apr 2014 15:34
Er bestaat toch eigenlijk niets lekkerders dan dat hè?

groetjes,
AMBER

Gast  30 okt 2014 11:27
Op hoeveel graden zet je je oven?
_





_
Amber  
30 okt 2014 13:09
Op ongeveer 180-190 graden bakken.