Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door S.postma om 08:06
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door greet65 om 08:06
_
Greet65 Online

Door S.postma om 08:06
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Annelies1 om 08:05
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door elly01 om 08:04
_
Elly01 Online

Door S.postma om 08:02
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tteun om 08:01
_
Tteun Online

Door Annelies1 om 08:00
_
Annelies1 Online





_

Andere artikelen



Chipstortilla


Chipstortilla

Ben je gek op aardappeltortilla, maar heb je er echt
geen zin in om eerst aardappels te moeten schillen en
dan ook nog te moeten bakken, maak dan eens onderstaand
recept, waarin je gebruik maakt van gewone chips naturel
of evt. chips met een smaakje naar eigen keuze.

Dit heb je nodig:

Voor een niet al te grote tortilla;
1 zak chips(naturel of met een smaakje naar keuze);
3 eieren;
1 rode fijngehakte ui;
olijfolie.

Zo maak je het:

Fruit de fijngehakte ui in een pannetje met wat olijfolie.

Klop de eieren los in een kom. Voeg er de gefruite ui aan toe
net als de iets met je handen verkruimelde chips.

Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en giet het
chips/ei/ui-mengsel er in.

Laat 5 minuten zachtjes bakken en keer de tortilla dan om
met behulp van een bord of een grote deksel.
Laat ook deze kant ongeveer 5 minuten bakken.

Beide kanten moeten mooi goudbruin gebakken zijn.

Snijd de tortilla in punten en serveer evt. met daarbij een lekkere
salade.




Chips



Geplaatst op 10 april 2013 20:06 en 4397 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gribou---Greet  
10 apr 2013 22:35
Dit recept ga ik zeker een keer maken .
Een recept waar ik ook eventueel wat prei of paprika aan toevoegen kan .
Lekker makkelijk recept voor op de boot , dank voor het plaatsen
groet Greet

Amber  
11 apr 2013 10:00
Hallo Greet,

Inderdaad, dit is slechts een basisrecept en je kunt er aan toevoegen wat je zélf lekker vind; te beginnen met de soort chips die je wilt gebruiken; er zijn tegenwoordig zóveel verschillende smaken verkrijgbaar.
Je kunt er dan, wat jij schrijft, prei, ui, paprika of groene kruiden zoals platte peterselie e.d. aan toevoegen......
_