Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ineke1943 om 13:32
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door ramapi om 13:31
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door JanRutgers om 13:31
_
JanRutgers Online

Door Marguerite1 om 13:31
_
Marguerite1 Online

Door Uitlimburg. om 13:31
_
Uitlimburg. Online

Door ramapi om 13:31
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door WillemijnF om 13:30
_
WillemijnF Online

Door emilkool om 13:30
_
Emilkool Online





_

Andere artikelen



Warme Marokkaanse bloemkoolsalade


Marokkaanse gekookte bloemkoolsalade

Deze warme salade lijkt wel een beetje op de auberginesalade
die ook op dit weblog staat; het is een Marokkaanse gekookte
salade en erg lekker.
Je eet het met brood......

Dit heb je nodig:

1 bloemkool;
1 koffielepel komijnpoeder;
1 koffielepel paprikapoeder;
1 teen knoflook;
1 eetlepel tomatenpuree;
fijngehakte platte peterselie;
fijngehakte verse koriander;
peper en zout naar smaak;
1 eetlepel olijfolie.

Zo maak je het:

Verdeel de bloemkool in roosjes en was ze.
Kook de roosjes in water met wat zout gaar.
Laat ze goed uitlekken.

Doe ze dan weer terug in de pan en voeg er
de specerijen, de geperste teen knoflook, de
tomatenpuree, de fijngehakte platte peterselie
en verse koriander en de olijfolie aan toe.
Plet met een vork de gekookte bloemkoolroosjes
en schep alles goed door elkaar.
Verhit dit mengsel nog 5 minuten al omscheppend
op laag vuur.
Maak op smaak met peper en zout.

Dien warm op met daarbij lekker vers Marokkaans brood.





Geplaatst op 12 april 2013 14:40 en 6113 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.