Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 01:49
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door jjacqueline om 01:48
_
Jjacqueline Online

Door elvira om 01:46
_
Elvira Online

Door nienke57 om 01:17
_
Nienke57 Online

Door Evita_60 om 01:16
_
Evita_60 Online

Door fiederelsje om 01:15
_
Fiederelsje Online

Door Cassandra1 om 01:01
_
Cassandra1 Online

Door fransesien om 00:58
_
Fransesien Online





_

Andere artikelen



Garnalenbeignets


Garnalenbeignets

Lekkere knapperige beignets gemaakt van grote garnalen
in een deegjasje...

Dit heb je nodig:

Voor ongeveer 20 stuks:
20 grote gepelde garnalen of gamba's;
180 gram bloem;
80 gram maïzena;
1/4 koffielepel zout;
250 gram ijskoud water;
2 zakjes bakpoeder;
olie om te frituren.

Zo maak je het:

Vermeng in een kom de bloem met de maïzena
en het zout.
Roer er beetje bij beetje met een garde het ijskoude
water doorheen zodat je een glad papje krijgt zonder
klontjes.

Verhit de olie in een friteuse of in een pan.
Roer ondertissen de twee zakjes bakpoeder door het
beignet-papje en vermeng alles goed.

Strooi wat bloem op een bord en haal de garnalen
daar doorheen (overtollige bloem afschudden) en
dan meteen door het beignet-papje.
Bak de garnalenbeignets meteen in de hete olie
tot ze goudbruin zijn.

Laat de beignets goed uitlekken en geef er een sausje
naar keuze bij.





Geplaatst op 31 mei 2013 21:12 en 3204 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Levendwater  
01 jun 2013 12:14
Heerlijk en met een pittig sausje erbij, dat is smakelijk eten. Heb een goed weekend. Waar blijft het zonnetje vandaag?

Amber  
01 jun 2013 12:20
Niet te vinden helaas, niet hier in Den haag in elk geval
Ik snak ook naar wat gezelliger weer;hier word ik enigszins dépri van.....

groetjes,
AMBER
_