Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door moontje om 21:10
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 21:09
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door moontje om 21:09
_
Nieuwe Club reactie geplaatst

Door inemaartje om 21:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 21:02
_
Eenzamefietser75 Online

Door marc45. om 21:02
_
Marc45. Online

Door GerardS om 20:59
_
GerardS Online

Door PeerkeDonders om 20:54
_
PeerkeDonders Online





_

Andere artikelen



Naan-pizzabroodjes


Naan-pizzabroodjes

Naanbrood is een broodsoort afkomstig uit India.
Het is nu ook in Nederland overal verkrijgbaar en
dan meestal als afbak-broodjes.
Je hebt ze in naturel, maar ook met verschillende
kruiden.
In dit recept gebruik ik de naturel broodjes, maar
als je wilt kan je natuurlijk ook gaan voor de gekruide.

n.b. Dit is tevens een "slank"-recept.

Dit heb je nodig:

2 afbak Naanbroodjes;
2 eiwitten;
30 gram tonijn uit blik (naturel);
2 eetlepels tomatenpassata;
1 flinke handvol geraspte Emmenthalerkaas;
zout,peper, paprikapoeder en basilicum naar
smaak.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de Naanbroodjes iets vochtig en leg ze
op een met bakpapier belegde bakplaat.
Laat 5 minuten bakken in de oven.

Splits ondertussen de eieren en gebruik alleen
de eiwitten.
Maak een roerei in een anti-aanbakpan van je eiwitten
vermengd met wat peper, zout en paprikapoeder naar
smaak.

Neem de Naanbroodjes uit de oven. Laat de oven aan
staan op dezelfde temperatuur.

Vermeng in een kommetje de tomatenpassata met wat
zout,peper en basilicum naar smaak.
Smeer dit mengsel op de Naanbroodjes en verdeel
het eiwit-roerei er overheen.
Verdeel daarbovenop de verkruimelde tonijn en bestrooi
met de geraspte Emmenthaler kaas.

Zet de broodjes weer terug in de warme oven en bak nog
eens 5 minuten.





Geplaatst op 10 juni 2013 14:07 en 3723 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.