Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Stella45 om 05:09
_
Stella45 is vandaag Jarig

Door Citroen2cv om 05:09
_
Citroen2cv is vandaag Jarig

Door Maximax om 05:09
_
Maximax is vandaag Jarig

Door Feather om 05:09
_
Feather is vandaag Jarig

Door Herman38 om 05:09
_
Herman38 is vandaag Jarig

Door cottensheidi om 05:09
_
Cottensheidi is vandaag Jarig

Door laurlennards om 05:09
_
Laurlennards is vandaag Jarig

Door dezeum60 om 05:08
_
Dezeum60 is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Bladerdeeg pizzarolletjes


Bladerdeeg pizzarolletjes

Pizza hoeft niet altijd plat te zijn, je kunt ze ook maken van bladerdeeg met een lekkere pizzavulling naar keuze er tussen. Op deze manier dus.........

Dit heb je nodig:

1 rol koelvers bladerdeeg (of anders 6 plakjes
diepvries bladerdeeg, ontdooid);
1/2 pot kant en klare pastasaus naar keuze;
4 plakken kip- of kalkoenham;
30 gram geraspte Gruyèrekaas (of andere geraspte
kaas naar eigen keuze).

Zo maak je het:

Rol het bladerdeeg uit op een werkvlak.
Besmeer het met de pastasaus naar keuze.
Beleg met de plakken kip- of kalkoenham.
Bestrooi alles met de geraspte kaas.
Rol het bladerdeeg in de lengte op.
Snijd in stukjes van 2,5 cm. breed.
Leg deze rolletjes op een met bakpapier belegde
bakplaat.
Zet de bakplaat in een voorverwarmde oven op
180 graden en laat 20-25 minuten bakken.
Kijk af en toe of ze niet té bruin worden.

n.b.Je kunt de geraspte kaas vervangen door cheddar;
dat smelt nog beter en is weer eens wat anders.
Ook de pastasaus kan je vervangen door een andere
saus naar keuze, bijvoorbeeld kerriesaus en de kip-
kalkoenham kan je vervangen door kleine stukjes
gerookte kip.




vers deeg uit de koeling



Geplaatst op 28 juni 2013 14:33 en 7850 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  29 jun 2013 06:44
Hoi Amber, wat een goed idee. Ik wilde vandaag soep maken met gevuld brood, maar zag een beetje op tegen het maken van het brooddeeg. Het bladerdeeg is een stuk minder tijdrovend. Ik zal het vullen met tomaten tapenade, geroosterde paprika in stukjes gesneden, gerookte kipfilet en mozzarella en pijnboompitten/basilicum.
Groetje en een prettig weekend,
Ilonka

Amber  
29 jun 2013 16:45
Ook een lekkere combi Ilonka......
Eet smakelijk!!

groetjes en jij ook een fijn weekend,
AMBER
_





_
Gast  10 jul 2013 14:52
Hi Amber,
Waar koop je koelvers bladerdeeg. Ik ken alleen de vierkante diepvries bladerdeeg.
Gr. Nabila

Amber  
10 jul 2013 15:30
Mijn supermarkt verkoopt het wel; dat is de Jumbo en de AH heeft het ook.
Bij de Lidl of de Aldi zal je het niet vinden.
Het koelverse bladerdeeg (maar ook andere deegsoorten) ligt bij de broodafdeling in een koeling. Daar liggen bijvoorbeeld ook de gekoelde afbakbroodjes, afbakcroissants etc.
Kan je het nou echt niet vinden of heeft jouw super het niet, gebruik dan gewoon die diepvriesplakjes.
Je gebruikt dan een stuk of 6-8 plakjes en je legt dan 3-4 bóven en 3-4 plakjes daar onder, zodanig dat ze elkaar overlappen en er een rechthoekige plak bladerdeeg ontstaat. Eeen beetje platter rollen en je kunt aan de slag met de vulling.....
_