Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 00:56
_
Elvira Online

Door Kirkes om 00:34
_
Kirkes Online

Door Annemarie. om 00:30
_
Annemarie. Online

Door Herman38 om 00:09
_
Herman38 Online

Door Gribou---Greet om 00:00
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door nenne13 om 23:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:57
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door annaseb om 23:56
_
Annaseb Online





_

Andere artikelen



Briouats met kip en mozzarella


briouats met mozzarella en kip

Dit heb je nodig:

1 grote dubbele kipfilet;
1 bol mozzarella;
1 puntje "la vache qui rit"-kaas;
1 à 2 eetlepels dikke room;
zout, peper en gedroogde basilicum naar smaak;
Naar keuze: 1 lepeltje zachte mosterd;
deegvellen (brick-of loempia of filodeeg).

Zo maak je het:

Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak die even
al omscheppend aan in een koekenpan tot het gaar is.
Laat afkoelen.

Snijd de gare kipfilet dan nog wat fijner in hele kleine
stukjes en vermeng dat in een kom met de in kleine
stukjes gesneden mozzarella, de "la vache qui rit"-kaas,
de dikke room, zout,peper en gedroogde basilicum en evt.
het lepeltje mosterd (naar keuze).

Maak driehoekige of cigaarvormige briouats van de deegvellen
met de vulling.(klik op de link onder dit recept om te zien hoe
je driehoekige briouats vouwt).

Verhit de olie op 180 graden en bak de briouats goudbruin en
krokant in de hete olie.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en dien op met een lekker saus.




Artikel links


Geplaatst op 11 juli 2013 13:31 en 5102 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  13 jul 2013 19:09
Ik ga het proberen want ik heb het nog nooit geprobeerd.

Maar alvast bedankt als het is gelukt.