Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door marc74 om 21:51
_
Marc74 Online

Door bellahelena om 21:50
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door NicolaasP om 21:49
_
NicolaasP Online

Door jjacqueline om 21:46
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Nw.Geintje om 21:44
_
Nw.Geintje Online

Door Riekje52 om 21:43
_
Riekje52 Online

Door moontje om 21:42
_
Moontje Online

Door elvira om 21:42
_
Elvira Online





_

Andere artikelen



Briouats met paprika en tonijn


briouats met paprika en tonijn

Dit zijn briouats met een lekkere smeuiige paprikavulling vermengd met
stukjes tonijn.

Dit heb je nodig:

diepvries loempiavellen (ontdooid);
1 rode paprika;
1 groene paprika;
2 eetlepels fijngeprakte tonijn uit blik;
1 teen knoflook;
scheutje olijfolie;
kurkuma en komijnpoeder naar smaak;
suiker, zout en peper naar smaak;
olie om te bakken.

Zo maak je het:

Was de paprika's en verwijder het steeltje en
het binnenste met de pitjes en de witte delen.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Hak de teen knoflook fijn.

Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak daar in
de paprikareepjes,de knoflook en specerijen naar
smaak.
Voeg er een mespuntje suiker en zout en peper
naar smaak aan toe en schep alles goed door elkaar.
Laat zachtjes stoven totdat de paprikareepjes zacht
zijn.
Voeg er op het laatst de geprakte tonijn aan toe.
Laat afkoelen.

Maak driehoekige briouats of rolletjes van het deeg
en de vulling.
Verhit de olie op 180 graden en bak daarin de briouats
goudbruin en krokant.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en dien op met
een lekkere saus en evt. salade er bij.





Geplaatst op 13 juli 2013 15:26 en 4462 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  14 jul 2013 19:35
Kunnen ze ook gewoon in de oven ipv in de olie?

Amber  
14 jul 2013 20:50
Dat kan wél maar dan niet met loempiavellen; die worden (vind ik) een beetje taai in de oven.
Gebruik dan liever brickdeeg of filodeeg.....
_





_
Gast  12 aug 2013 19:15
Hallo, ziet er erg lekker uit. Hoeveel briouats kan ik maken met de aangegeven hoeveelheden?

Philippe

Gast  14 feb 2015 14:26
En wat voor lekkere saus kan daar bij dan . .?

_





_
Amber  
15 feb 2015 12:37
Eigen saus naar keuze; bijvoorbeeld chilisaus of Vietnamese loempiasaus, wat je zelf lekker vindt.

Groetjes,
Amber