Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 20:05
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fraagis om 20:02
_
Fraagis Online

Door douwe om 20:02
_
Douwe Online

Door NicolaasP om 20:01
_
NicolaasP Online

Door IneMaartje om 20:00
_
IneMaartje Online

Door SiebevanderBij om 19:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door SiebevanderBij om 19:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door sammie49 om 19:54
_
Sammie49 Online





_

Andere artikelen



Gevulde aardappelen met gerookte zalm


Gevulde aardappelen met gerookte zalm

Er staat al een gevulde aardappelrecept op dit weblog; ik zal de link daar naar toe onder dit artikel plaatsen dan kan je kiezen welke je het lekkerst vindt....misschien wel allebei......

Dit heb je nodig:

4 grote aardappelen;

2 plakken gerookte zalm;
1 eetlepel mayonaise;
4 eetlepels melk;
een paar blaadjes basilicum;
geraspte kaas;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de aardappels in de schil in kokend water met wat zout in ongeveer
15-20 minuten gaar.
Giet af en laat afkoelen.

Snijd de aardappelen in de lengte doormidden en haal het binnenste
van de aardappel er met een lepel uit.
Doe in een kom en prak fijn.
Roer er de mayonaise, de melk, de fijngehakte basilicum en de in kleine
stukjes gesneden gerookte zalm doorheen.
Voeg peper en zout naar smaak toe.

Vul de uitgeholde aardappelen met het mengsel.
Bestrooi de gevulde aardappelen met geraspte kaas en plaats
5-10 minuten onder een hete grill totdat de kaas gesmolten is.

Dien heet op.




Artikel links


Geplaatst op 26 juli 2013 15:21 en 3825 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  24 sep 2013 13:58
Nou ik heb jouw 2 gevulde aardappelrecepten geprobeerd, allebei heel geslaagd maar.... ik vind die met kip en champignons het lekkerst en mijn man vind die met gerookte zalm het lekkerst hihi... Groetjes !

Amber  
24 sep 2013 14:01
Mooi zo, gelukkig had je ze allebei gemaakt "voor elck wat wils" nietwaar? :grin:

groetjes,
AMBER
_





_
Amber  
24 sep 2013 15:24
Mooi zo, gelukkig had je ze allebei gemaakt "voor elck wat wils" nietwaar? :grin:

groetjes,
AMBER