Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Josta48 om 20:32
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Josta48 om 20:31
_
Josta48 Online

Door NicolaasP om 20:30
_
NicolaasP Online

Door LadyLely om 20:29
_
LadyLely Online

Door rikiek om 20:29
_
Rikiek Online

Door xxmokum om 20:29
_
Xxmokum Online

Door moontje om 20:29
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Briesje om 20:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Jamkoekjes


Jamkoekjes

Jamkoekjes kan je op veel manieren maken maar de manier zoals ik in dit recept gebruik leek me ook wel leuk en decoratief.....

Dit heb je nodig:

300 gram bloem;
240 gram fijngemalen amandelen;
220 gram poedersuiker;
250 gram koude roomboter;
1 koffielepel vanille;
1 ei;
verschillende smaken jam voor de
versiering.

Zo maak je het:

Doe de bloem in een kom samen met de fijngemalen
amandelen, de poedersuiker, de vanille en de in kleine
stukjes gesneden koude roomboter.
Vermeng alles met je vingers tot een kruimelig deeg.
Voeg het ei er aan toe en werk dat er doorheen zonder
het deeg al te veel te bewerken (het wordt anders te
warm).
Laat het anders even afgedekt rusten in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Maak bolletjes van 40 gram elk of ter grootte van een
walnoot en maak in elk bolletje kuiltjes met de bovenkant
van de steel van een houten lepel.
Vul de kuiltjes met een beetje van de verschillende soorten
jam.
Leg de koekjes op een met bakpapier belegde bakplaat en
bak ze 15-20 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze
mooi lichtbruin zijn.

Laat afkoelen op een rooster en bewaar in een goed afgesloten
koekblik.





Geplaatst op 13 augustus 2013 13:24 en 5126 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  29 dec 2014 18:17
Bedoel je vanillesuiker,-extract of -bloem?

Amber  
30 dec 2014 13:52
Vanille-extract/essence, maar als je wilt kan je in plaats daarvan ook een zakje poedersuiker gebruiken.
_