Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door brampater om 03:04
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:03
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door brampater om 03:01
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door brampater om 03:00
_
Brampater Online

Door jjacqueline om 02:57
_
Jjacqueline Online

Door Marc om 02:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Zjaak om 02:41
_
Zjaak Online

Door barth. om 02:19
_
Barth. Online





_

Andere artikelen



Hartige muffins met spinazie en fètakaas


Hartige muffins met spinazie en fètakaas

Hartige muffins; ook wel eens lekker na al
die zoetigheid van het Suikerfeest, toch?

Dit heb je nodig:

100 gram verse spinazie;
1 klontje boter;
165 gram volkorenbloem;
1 zakje bakpoeder;
150 gram fetakaas in kleine stukjes;
50 gram geraspte parmezaanse kaas;
120 ml. melk;
1 ei;
60 gram gesmolten en afgekoelde roomboter.

Zo maak je het:

Smelt een klontje boter in een pan of een wok en
laat daar de spinazie al omscheppend in slinken.
Laat goed uitlekken en knijp het overtollige vocht
er goed uit.
Hak de spinazie dan fijn.

Zeef de volkorenbloem samen met het bakpoeder
boven een kom.
Voeg wat peper en zout naar smaak toe.
Roer er de stukjes fetakaas en de geraspte parmesaanse
kaas doorheen.
Maak een kuiltje in het midden.

Klop in een kommetje de eieren los met de melk en
giet dat in het kuiltje in de bloem in de kom.
Voeg er ook de gesmolten, afgekoelde roomboter bij en de gewassen, goed uitgelekte en grofgehakte spinazie en vermeng dan alles goed met elkaar met een lepel zonder het mengsel al te veel te bewerken.

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Beboter een muffinvorm voor 12 muffins of losse vormpjes
voor 10 muffins.
Vet de vormpjes goed in met gesmolten boter.
Vul de vormpjes met het beslag en bak de muffins ongeveer
25 minuten in de voorverwarmde oven.





Geplaatst op 13 augustus 2013 15:14 en 5301 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  16 dec 2014 10:38
Kiest doen we nu met de spinazie?

Amber  
18 dec 2014 14:43
Sorry, was ik vergeten.....bedankt voor je tip; ik heb het recept inmiddels aangepast.

Groetjes,
AMBER
_