Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 00:56
_
Elvira Online

Door Kirkes om 00:34
_
Kirkes Online

Door Annemarie. om 00:30
_
Annemarie. Online

Door Herman38 om 00:09
_
Herman38 Online

Door Gribou---Greet om 00:00
_
Nieuwe Foto van de dag geplaatst

Door nenne13 om 23:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:57
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door annaseb om 23:56
_
Annaseb Online





_

Andere artikelen



Bladerdeegrolletjes met gerookte forel en ricotta


bladerdeegrolletjes met gerookte forel en ricotta

Ziet er ingewikkeld uit misschien, maar dat is
het echt niet; gewoon een lekker mengseltje
maken van verschillende smakelijke ingrediënten
en daarna een rechthoekig vel bladerdeeg mee
besmeren; vervolgens oprollen, in plakken
snijden en bakken in de oven......

Dit heb je nodig:

1 rol vers bladerdeeg (of 6 diepvriesbladerdeeg-
plakjes aan elkaar plakken en iets uitrollen tot
een rechthoekige lap);
3 eetlepels ricottakaas;
3 gerookte forelfilets (of gerookte zalmfilets);
1 koffielepel dille;
1 mespuntje zout.

Zo maak je het:

Snijd de gerookte forel (of zalm) zeer fijn.
Vermeng in een kom de gerookte forel met
de ricotta, de dille en een mespuntje zout.
Besmeer de rechthoekige plak bladerdeeg
met dit mengsel, rol de besmeerde plak op
vanaf de lange onderkant en zet 30 minuten
in de vriezer.

Verwarm de oven op 180 graden.

Snijd de gevulde rol in plakken (ongeveer 12
stuks),leg ze op een met bakpapier belegde
bakplaat en bak ze ongeveer 20 minuten in
de voorverwarmde oven (af en toe even kijken
of ze niet té bruin worden).

Serveer ze lauwwarm met daarbij een lekkere salade.

N.B.Heb je een Lidl-supermarkt bij jou in de buurt? Ze verkopen daar zeer voordelige gerookte forelfilet maar ook gerookte zalmfilet.





Geplaatst op 21 september 2013 12:45 en 5436 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  22 dec 2013 18:54
Superleuke site met heel veel recepten die de moeite waard lijken. Ik ga in ieder geval uitproberen

Amber  
22 dec 2013 20:20
Ik wens je daar veel plezier en succes bij.

groetjes,
AMBER
_