Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door josephine51 om 08:29
_
Josephine51 Online

Door Marianne om 08:29
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Catharina70 om 08:27
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Marianne om 08:27
_
Marianne Online

Door hehety om 08:27
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door hehety om 08:27
_
Hehety Online

Door Marguerite1 om 08:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elly01 om 08:24
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Linzencurry


Linzencurry

Een heerlijk vegetarisch Indiaas gerechtje.....

Dit heb je nodig:

150 gram oranje linzen;
1 ui;
2 tomaten en 1/2 rode paprika;
1 eetlepel tomatenpuree;
1 koffielepel kerriepoeder;
1 mespuntje kaneelpoeder;
olijfolie;
450 ml. water;
zout en peper naaar smaak;
fijngehakte verse koriander.

Zo maak je het:

Was de linzen eerst goed en verwijder evt. steentjes etc.

Doe een scheut olijfolie in een pan en fruit daarin de fijngehakte
ui samen met de kleingesneden tomaten en rode paprika.
Voeg er de kerriepoeder, de kaneelpoeder en peper en zout naar
smaak aan toe. Voeg de linzen toe

Schep alles goed door elkaar en giet het water er bij.
Breng aan de kook, zet het gas laag en laat ongeveer 20 minuten
zachtjes koken.

Voeg er dan de tomatenpuree aan toe, roer dat er goed doorheen
en dien heet op met wat rijst er bij en bestrooid met de fijngehakte
koriander.





Geplaatst op 02 oktober 2013 12:38 en 3445 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  13 dec 2013 11:46
maar wat doe je dan met de linzen? dat staat er niet in?