Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door JanenGerda48 om 21:43
_
JanenGerda48 Online

Door JanRutgers om 21:41
_
JanRutgers Online

Door SiebevanderBij om 21:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 21:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door nick17 om 21:36
_
Nick17 Online

Door SiebevanderBij om 21:36
_
SiebevanderBij Online

Door fiederelsje om 21:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 21:34
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Hartige rijsttaart met courgette en kaas


hartige rijsttaart met courgette en kaas

Dit is een lekkere hartige taart die je kunt serveren bij vlees, vis of kip of gewoon zo, in punten gesneden......

Dit heb je nodig:

200 gram langkorrelrijst;
1 laurierblaadje;
2 middelgrote courgettes (ongeveer 400 gram);
1 handvol gemengde fijngehakte kruiden (verse
koriander, mint of basilicum...);
3 eieren;
5 porties "La vache qui rit"-kaas;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Kook de rijst zoals je het gewend bent.
Voeg een blaadje laurier en zout naar smaak
aan het kookwater toe.
Laat de rijst als het gaar is uitlekken en afkoelen.
Verwijder het laurierblaadje.

Was de courgettes en rasp ze.
Hak de kruiden fijn.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Breek de eieren in een kom en voeg daar de porties
kaas aan toe.
Klop alles goed door elkaar,voeg zout en peper naar
smaak, de geraspte courgette en de fijngehakte
kruiden toe en vermeng alles goed.
Schep er op het laatst de afgekoelde rijst doorheen.

Bedek een bakvorm met bakpapier.
Schep het rijst/groenten/ei-mengsel in de bakvorm.

Bak ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven
totdat de taart mooi goudbruin en gaar is.




hartige rijsttaart maken



Geplaatst op 21 oktober 2013 14:11 en 4948 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.