Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Prlwytzkofsky om 01:51
_
Prlwytzkofsky Online

Door elvira om 01:49
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door jjacqueline om 01:48
_
Jjacqueline Online

Door elvira om 01:46
_
Elvira Online

Door nienke57 om 01:17
_
Nienke57 Online

Door Evita_60 om 01:16
_
Evita_60 Online

Door fiederelsje om 01:15
_
Fiederelsje Online

Door Cassandra1 om 01:01
_
Cassandra1 Online





_

Andere artikelen



Chocolade-pindakaaskoekjes


chocolade-pindakaaskoekjes

Lekkere knapperige koekjes met een
pindasmaak en stukjes chocolade....

Dit heb je nodig:

115 gram zeer zachte roomboter;
100 gram pindakaas met stukjes noot;
1 ei;
200 gram rietsuiker;
220 gram bloem;
100 gram havermout;
¼ koffielepel zout;
50 gram pure chocoladestukjes.

Zo maak je het:

Verwam de oven voor op 180 graden.

Doe in een kom de rietsuiker, de bloem, de havermout,
het zout en de chocoladestukjes.
Vermeng alles met elkaar.

Voeg er dan de rest van de ingrediënten aan toe
en vermeng alles goed.
Je krijgt dan een licht plakkerig deeg.

Neem eetlepels vol van het deeg en vorm die met
je handen tot balletjes ter grootte van een ping-
pongbal.
Leg ze op een bakplaat belegd met bakpapier.

Laat een beetje ruimte vrij tussen elk koekje
want ze lopen een beetje uit tijdens het bakken.
Maak elk balletje iets platter.

Bak ongeveer 10-15 minuten in de voorverwarmde oven
of totdat de randjes van de koekjes bruin worden.
Haal uit de oven en wacht tot ze een beetje afkoelen;
ze worden dan ook iets steviger.





Geplaatst op 04 november 2013 15:16 en 3835 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  27 mei 2014 20:19
Kan je ook kristalsuiker gebruiken? En hoeveel stuks krijg je als je het recept aanhoudt?

Amber  
28 mei 2014 10:08
Rietsuiker geeft een wat fijnere smaak maar als jij kristalsuiker wilt gebruiken dan kan dat ook.
Hoeveel koekjes je uit het recept haalt ligt aan hoe groot je zelf de koekjes maakt.
Probeer het gewoon eens uit zou ik zeggen.

Groetjes,
Amber
_