Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door nienke57 om 01:17
_
Nienke57 Online

Door Evita_60 om 01:16
_
Evita_60 Online

Door fiederelsje om 01:15
_
Fiederelsje Online

Door Cassandra1 om 01:01
_
Cassandra1 Online

Door fransesien om 00:58
_
Fransesien Online

Door 50plusser.nl om 00:42
_
50plusser.nl Online

Door elvira om 00:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elvira om 00:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Gevulde pistache-abrikozen


Gevulde pistache-abrikozen

Een apart en lekker hapje voor bij een lekker
glas Marokkaanse mintthee.......

Dit heb je nodig:

20 gedroogde abrikozen;
50 gram roomkaas;
de geraspte schil van 1 citroen;
een klein kommetje pistachenootjes:
ongezouten en grof gemalen;
100 gram suiker;
10 cl. water;
1 koffielepel oranjebloesemwater;
1 koffielepel (meer of minder naar keuze)
poedersuiker.

Zo maak je het:

Maak eerst een lichte siroop van het water met de
suiker in een pannetje.
Breng aan de kook en voeg er het oranjebloesemwater
aan toe.
Doe er de gedroogde abrikozen bij en laat ze 5 minuten
wellen in de hete siroop.

Laat de abrikozen uitlekken en afkoelen.

Maak de vulling door de roomkaas met een vork te
vermengen met de geraspte citroenschil en de poedersuiker.

Doe de vulling in een spuitzak en vul daarmee de
open gesneden abrikozen. Druk de open zijde van de gevulde abrikozen in de gehakte pistachenootjes.


Presenteer ze op een mooi schaaltje.





Geplaatst op 05 november 2013 15:40 en 3246 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.