Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Bette om 17:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Nico880 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Netty9 om 17:25
_
Fotowedstrijd foto beoordeeld

Door Bette om 17:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Perenbollen


Perenbollen

Op de markten, in de supermarkten en
bij de groentenboeren zijn weer volop peren
te krijgen en dan vooral die heerlijke sappige
Conference-peren.
Lekker om zó te eten maar ook lekker om er
een goudbruine perenbol mee te maken en
dat gaat zo:

Dit heb je nodig:

4 kleine rijpe Conference peren;
1 rol bladerdeeg uit de koeling (of
ontdooide diepvries bladerdeeg,
dun uitgerold);
1 eigeel.

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de peren en verwijder het klokhuis
niet.
Rol het bladerdeeg uit en snijd er lange
repen van 1 cm. breed van.
Bekleed de peren met de repen bladerdeeg;
begin bovenaan (zie afb. 2).
Zet ze op een met bakpapier belegde bakplaat.
Klop het eigeel los en bestrijk met een kwastje
het bladerdeeg met het eigeel.
Zet de perenbollen in de voorverwarmde oven
en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.

Laat ze dan afkoelen en bestrooi ze met wat
poedersuiker.




Perenbol maken



Geplaatst op 11 november 2013 14:59 en 6828 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Grejo  
11 nov 2013 18:46
Klinkt erg lekker. Ga ze eens maken.
Groet Grejo

Fran  
11 nov 2013 20:40
Dat ziet er lekker uit. Ik heb net gehoord dat ik 6 mensen te eten krijg met Kerst dus genoteerd het recept. Dank je wel en de foto's zijn erg mooi. Groetjes Fran
_





_
Benenalie  
11 nov 2013 21:22
Lijkt me lekker!!! :grin: :grin:

Amber  
12 nov 2013 13:16
Lekker en heel erg gemakkelijk te maken..... :grin:
_