Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Madelief46 om 05:32
_
Madelief46 Online

Door Anja5860 om 05:08
_
Anja5860 is vandaag Jarig

Door 60plusje om 05:08
_
60plusje is vandaag Jarig

Door Klazien45 om 05:08
_
Klazien45 is vandaag Jarig

Door Frieda55 om 05:08
_
Frieda55 is vandaag Jarig

Door PeterMeijer1965 om 05:08
_
PeterMeijer1965 is vandaag Jarig

Door Lynnx7 om 05:08
_
Lynnx7 is vandaag Jarig

Door v93ock20 om 05:08
_
V93ock20 is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Kalkoenwraps uit de oven


Kalkoenwraps uit de oven

Als je eens een keer een lekkere wrap wilt maken dan
is dit wel een goeie keuze......

Dit heb je nodig:

6 grote Turkse dürumvellen of anders tortillawraps;
200 gram kalkoenfilet in fijne reepjes gesneden;
2 groene paprika's;
2 uien;
1 klein blikje maïs;
2 eetlepels fijngehakte platte peterselie;
150 gram geraspte mozzarella;
een beetje knoflookpoeder;
2 eetlepels zonnenbloemolie;
1 eetlepel boter;
zout en peper naar smaak.

Zo maak je het:

Was de paprika's en verwijder de pitjes.
Snijd ze in zeer fijne reepjes; pel de uien en
snijd die in dunne plakjes.
Laat de maïs goed uitlekken in een vergiet.

Verhit de boter samen met de zonnenbloemolie in
een anti-aanbakkoekenpan en bak daarin de kalkoen-
reepjes om en om aan en bestrooi dan met wat knoflook-poeder
naar smaak;voeg de reepjes paprika en plakjes ui toe en bak
ze al omscheppend met een houten lepel even mee tot ze zacht
zijn.
Haal de pan van het vuur en voeg er zout en peper naar smaak,
de fijngehakte platte peterselie en de uitgelekte maïs aan toe.
Schep alles goed door elkaar en laat afkoelen.
Schep er dan 75 gram geraspte mozzarella doorheen.

Verwarmde oven voor op 180 graden.

Verdeel de afgekoelde vulling over de 6 dürum- of tortillavellen.
Rol de wraps stevig op en leg ze in een met wat boter ingevette
ovenschaal; bestrooi alles met de rest van de geraspte mozzarella.

Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat bakken totdat
de bovenkant van de wraps goudbruin is en de kaas gesmolten.





Geplaatst op 11 januari 2014 16:17 en 4641 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  12 jan 2014 12:45
dag amber, kan ik dit ook maken met kipfilet dubbelborst kipfilet begrijpje?

xx

Amber  
12 jan 2014 14:40
Ja hoor,waarom niet? Gewoon gebruiken wat je lekker vindt.

groetjes,
AMBER
_





_
Gast  13 jan 2014 01:04
thx voor je reactie!! je bent de beste!

Amber  
13 jan 2014 10:10
Dank je wel!
_





_
Gast  23 mei 2014 09:21
leuke site man heb heel vaak wat gemaak en is helemaal geslaagd!!amber je bent de beste

Amber  
23 mei 2014 11:07
Ik ga er van blozen..... :grin:
Dank je wel!

Groetjes,
Ambet
_





_
Gast  02 jul 2014 13:49
hallo wil je ook iets plaatsen over zelfgemaakte bladerdeeg ik hou van deze site en heb van alles geprobeerd maar ik wil ook iets van zelfgemaakte bladerdeeg maar als je het kan dat hoef niet hoor xx :grin:

Amber  
02 jul 2014 15:49
Ik zou daar wel een recept van willen plaatsen, maar ik maak dat ook nooit zelf dus het recept zou dan via Google moeten opzoeken en dat kan je vast ook wel zelf.
Ik koop bladerdeeg altijd in de supermarkt; of uit de koeling (vers bladerdeeg) of ik koop die pakjes diepvries roomboterbladerdeeg.
Of is dat niet het soort deeg dat je bedoelde?

groetjes,
AMBER
_