Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Ferdinand
23 maart 2018 17:05
_
Even een tip aan de beheerder van de website, ik heb op de Div links geklikt van bedrijven die aangeraden worden. Misschien handig om de links is na te kijken, ca.de helft bestaat niet meer.

Olaf Wiggers
08 februari 2018 09:10
_
In het recept om zelf knoflookolie te maken worden gegrilde peperkorrels gebruikt. Ik ken deze niet en kan er ook niets over terugvinden op internet. Waar kan ik deze gegrilde peperkorrels kopen, of moet ik deze zelf grillen?

Amber
30 januari 2018 11:38
_
Veel plezier er mee Saskia Groetjes




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 01:46
_
Elvira Online

Door nienke57 om 01:17
_
Nienke57 Online

Door Evita_60 om 01:16
_
Evita_60 Online

Door fiederelsje om 01:15
_
Fiederelsje Online

Door Cassandra1 om 01:01
_
Cassandra1 Online

Door fransesien om 00:58
_
Fransesien Online

Door 50plusser.nl om 00:42
_
50plusser.nl Online

Door elvira om 00:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Snelle Indiase garnalencurry


Snelle Indiase garnalencurry

Met vrijwel dezelfde kruiden en specerijen als gebruikt in het voorgaande Indiase recept maak je deze snelle garnalencurry met rijst.....

Dit heb je nodig:

400 gram gepelde garnalen;
1 fijngehakte ui;
1 fijngehakte teen knoflook;
20 cl. kokosmelk;
1 bouillonblokje;
1 eetlepel kerriepoeder;
1 koffielepel kurkuma;
2 soeplepels fijngehakte verse koriander;
30 gram boter,
peper en zout naar smaak.

Zo maak je het:

Smelt de boter in een pan en fruit daarin de fijngehakte ui
en knoflook.
Voeg er dan het kerriepoeder, de kurkuma, het verkruimelde
bouillonblokje en zout en peper naar smaak aan toe.
Roer alles goed door elkaar.
Roer er dan de kokosmelk doorheen en voeg de gepelde
garnalen toe; laat alles 10 minuten zachtjes stoven.

Serveer de garnalencurry met witte of met wat kardamom of
andere specerijen gekruide rijst.





Geplaatst op 07 maart 2014 15:53 en 3664 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  11 nov 2014 21:27
hallo amber,

wat voor smaak boulion blokje gaat hier bij vis, kip, vlees?

xx

Amber  
13 nov 2014 14:21
Je zou een visbouillonblokje kunnen nemen,maar een kippen- of groentenbouillonblokje kan ook heel goed.
_