Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Marokkaans/Arabisch koken met Amber
Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Marokkaanse en Arabische keuken en andere keukens met daarnaast allerlei evenementen,achtergrondinformatie,multicultureel nieuws en TV
_
Home__Weblog__Prikbord__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Overheerlijke Marokkaanse en andere Arabische gerechten met daarnaast lekkere recepten uit verschillende keukens: maak ze ook!! Klik om elk recept in z'n geheel te bekijken op "lees verder" of klik op de titel van het recept. (Wil je de recepten uitprinten, klik linksonder elk recept op het printer- icoontje)



Mijn Profiel

amber
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kipcurry met kikkererwten
06 april 2016 15:22




Couscous met vruchten
04 april 2016 13:58




Fotoboeken


Arabische achtergrond (2)
_
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Imane
27 maart 2020 21:01
_
Hallo, ik vind het recept niet meer terug van ramadan broodje, als ik me niet vergis 'kricha'

Angela
24 mei 2019 23:24
_
Is de beheerder van deze pagina er niet meer?? Ik mis nieuwe recepten 😭😭& ;#128557; ik heb zoveel recepten al uitgeprobeerd.

Conny
27 september 2018 15:44
_
Amber, gaat het goed met je? Ik mis nieuwe recepten en sowieso berichtjes van je !




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 23:30
_
Fraagis Online

Door daan56 om 23:25
_
Daan56 Online

Door jocowi om 23:21
_
Jocowi Online

Door Wibootje om 23:19
_
Wibootje Online

Door kobuss om 23:17
_
Kobuss Online

Door redone om 23:04
_
Redone Online

Door xxmokum om 23:04
_
Xxmokum Online

Door BIBI259 om 23:02
_
BIBI259 Online





_

Andere artikelen



Opgerolde wentelteefjes


Opgerolde wentelteefjes

Dat je met oude boterhammen nog heel veel
lekkere dingen kunt maken weet iedereen.
Wat dachten jullie van opgerolde "wentelteefjes"?
Ze zien er leuk uit en ze zijn erg lekker!

Dit heb je nodig:

Voor 10-12 wentelteefjes:

Neem 12 witte boterhammen en snijd daar
de korstjes van af;
2 eieren;
6 eetlepels melk;
1 eetlepel suiker of 1 zakje vanillesuiker (of beide);
Nutella;
Aardbeien;
boter om te bakken.

Zo maak je het:

Rol de boterhammen zonder korst iets platter met
een deegroller.
Besmeer één zijde met wat Nutella en plaats daar
een paar dunne plakjes aardbei( of banaan, kan ook)
bovenop.(zie afb.2)

Rol elke belegde boterham op (zie afb.3).

Vermeng de eieren met de suiker en de melk en
leg de rolletjes in dat mengsel; laat om en
om goed inweken.

Verhit wat boter in een koekenpan en bak de
gevulde wentelteefjes om en om goudbruin.
(afb.4)

Rol de rolletjes door de suiker en dien meteen op.




maken


maken


maken



Geplaatst op 17 augustus 2014 15:23 en 5170 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amber  
18 aug 2014 00:34
Je hoeft het niet te onthouden hoor.....het recept zal altijd hier op mijn weblog blijven staan :grin:
Zo oud hoeven de boterhammen ook weer niet te zijn hoor; ik denk dat je dit met 1 dag oude boterhammen heel goed kunt maken :grin:

Gast  02 okt 2014 22:22
vraagje moet je het gelijk opdienen of kan je het ook even in de koelkast zetten=
_





_
Amber  
03 okt 2014 14:58
Zoals ik al onder het recept schreef kan je het beter meteen opdienen; warm eten is het lekkerst en als je het in de koelkast zet dan wordt het hard en niet meer zo smakelijk....

Gast  16 jun 2016 15:45
Waarom is dit recept Arabisch?
_





_
Amber  
16 jun 2016 21:10
Dit is geen Arabisch recept
Je moet even goed lezen wat er bovenaan onder de titel van mijn weblog staat:
"Heerlijke recepten uit de rijke wereld van de Arabische en Marokkaanse keuken en andere keukens"